Papier do kwiaciarni

Poszukuje drukarni która drukuje na arkuszach formatu A1, B1.
- papier pakowy (80-90g)
- nadruk 1 strony/ 2 strony
- CMYK lub 1,2 kolory
- nakład: 100-1000szt

Finalnie papier ma być używany do pakowania/zawijania wiązanek kwiatów w kwiaciarni. Przejrzałem kilka drukarni ale nic w ofercie nie posiadają w dobrej cenie.

Niestety nie jestem w stanie pomóc. 

A spróbuj może poszukać czegoś online na pewno zajdziesz coś co sprosta Twoim wymagania a jeśli nie to na pewno.drukarnia zaproponuje Ci swoje rozwiązanie:)

Uważam podobnie jak dziewczyny Najlepiej poszukać czegoś online a jak nie to właśnie podejść do jakiejś pobliskiej drukarni w swojej okolicy Oni też mają różne namiary może będą w stanie polecić ci nawet i swoją jakąś konkurencję Jeżeli oni nie świadczą usług które bezpośrednio interesują ciebie

Również tak uważam Najlepiej w internecie znaleść 

Cześć, wyszukaj sobie w internecie (np. na fb) firmę Ksero-Grafix może oni coś pomogą? Właścicielka była kiedyś dekoratorką, więc może też coś poradzi. 

Powodzenia :)

No niestety też nie jestem w stanie nic innego doradzić niż znalezienie jakiejś drukarni on-line ewentualnie w swoim mieście

Też sądzę że najprędzej coś w internecie można znaleźć. Lub podzwonic po drukarniach w okolicy i tam umówić się z właścicielem i negocjować cenę. Tylko że wiadomo im większa ilość tym taka drukarnia może zejść trochę z ceny . I regularne dostawy .

Ja też niestety nie pomogę

ja niestety nie pomogę, ale może faktycznie na internecie można spróbować coś znaleźć

To znów jakiś post reklamowy:P

I jak rozwiązałas swój problem. Udało się znaleźć drukarnie.