Ja prze półtora miesiąca po porodzie stosowałam tylko Emolium i oliwkę dla dzieci. Później wprowadzałam kosmetyki Nivea do których mam zaufanie, Uważam że w przypadku dzieci nie należy przesadzać z kosmetykami bo im mniej tym lepiej. Jestem też przeciwnikiem stosowania szczególnie przez małe dziewczynki kosmetyków do malowania, perfum dla małych księżniczek itd.
Jako świeżo upieczona matka i absolwentka kosmetologii posiadająca podstawową wiedzę z zakresu chemii, pół ciąży przesiedziałam nad składami kosmetyków dla dzieci, aby wybrać te najlepsze, najzdrowsze i jednocześnie efektywne.
ja też na początku stosowałam emolium
my też używamy emolium i u jednej i u drugiej
ja również używam emolium.
Ja uzywam tylko mydla
Jakiej marki kosmetyki polecacie ?
ja jak na razie samą oliwke nie mam potrzeby innych, a do kąpieli hipoalergicznego płynu do kapieli dla niemowlat
ja tez mam płyn hipoalergiczny a tak to krem bambino lub nivea i oliwka z tej firmy
też używamy dodatkowo kremu bambino, ale oliwki nie używam wcale
Ja używam płynu do kąpieli, który jest zarówno szamponem do włosów.
Ja małego kąpie w żelu dla dzieci i główkę też nim myję…
Ja uzywam z jonsons baby 3w1
ja z bobino hipoalergiczn do ciala i wlosow. super. Nic malej nie est po nim
Jakie marki kosmetyków dla dzieci polecacie? Za trochę zacznę kompletować potrzebne rzeczy dla maluszka i nie mam pojęcia co wybrać.
BOBINI HIPOALERGICZNY 2w1 do cialka jest i do mycia główki . Polecam , moja córa nie miala problemow zadnych ze stosowaniem tego kosmetyku.
Chemii należy unikać
Ja używam tylko kosmetyków z Hipp.
Bambino najlepsze
My uzywamy hipp i nivea