Poszukuje sprawdzonych rozwiązań jak zabezpieczyć dziecko przed słońcem jak będziemy sobie spacerować. Ostatnie dni pokazały mi że parasolka, którą mam nie do końca spełnia się. Pieluchy nie będę używać z wiadomych względów. Może znacie jakieś produkty/patenty które Wam się sprawdzały ?
Widziałam na Allegro ostatnio coś takiego jak żagielek, ale to było pokazane na głębokich wózkach, nie wiem czy by się dało założyć to na spacerówkę ;(
A.moze jakas czapka z daszkiem? U mnie zasłaniam daszek i jest okej, jak mala zaśnie to daszek chociaż i słoneczko ją grzeje
O Tych poeluchach to nie wspomnę.. tyle się mówi a wczoraj i tak się spotkałam z nią, jak matka zaczepiła przy gondoli
kurczę, chętnie się dowiem co polecacie skoro parasolka nie do końca sprawdza sie
Nie miakam parasolki. Wiiskam jak cis tyłem wózek
My mamy kapelusz slomkowy przepuszcza powietrze małej nie grzeje w głowę więc myślę że jest to idealne rozwiązanie
Wlasnie tez zastanawiam się nad osłonka, jest tego sporo, wpisz blenda lub daszek przeciwsłoneczny do wozka i wyświetli ci się kilka możliwości.
https://allegro.pl/oferta/oslona-przeciwsloneczna-do-wozka-samochodu-uniwers-10528646400
https://allegro.pl/oferta/daszek-oslonka-przeciwsloneczna-oslona-do-wozka-9542654013
No właśnie miałam na myśli to co Darullka wysłała w drugim linku, ale tak jak pisałam na głęboki wózek a nie wiem jakby się to dało do spacerówki zamontować...
superczas parasolka jest ciezko manewrowac bo czesm musza ja odgiac w druga strone i wtedy caly chodnik zajmuje
Nati, z tą oslonką to fajny patent. Ja w gondoli mialam problem ale terwz przeszlismy na spacerowke i ma mega dlugi daszek
a to na wsi parasolka sie sprawdzi jezeli to bardziej o miejsce chodzi;p
Myślę że i bez takich gadżetów poradzi się. Nie powinno się w duże słońce spacerować. A jak już to szukać bardziej zacienione dróżki
Fajny patent bo na klipsie zawsze można przełożyć w zależności od tego jak pada na dziecko słoneczko
O nati faktycznie fajny pomysł
My mieliśmy wózek w którym ten daszek praktycznie dało się zakryć do końca,więc nie było problemów w spacerówce już jest problem,ale po prostu staram się iść cieniem.
aneczka zgodze sie i nie zamierzam spacerowac w duzym sloncu jednak czasem trzeba kawalek po sloncu przejsc
jasne nie zawsze się uniknie to słońce
joannak1308@wp.pl dlatego wtedy prowadzę wózek tak żeby słońce na dziecko nie świeciło