Październikowe promocje w Canpol Babies!

Drogie mamy,
w październiku czeka na Was promocja od -15% do -20% na produkty wyprawkowe takie jak: wkładki laktacyjne, majtki i podpaski poporodowe, wybrane laktatory, silikonowe osłonki piersi, kolektory do mleka i wiele wiele innych :revolving_hearts:

Koniecznie zajrzyjcie na naszą stronę, gdzie znajdziecie wszystkie produkty objęte promocją: https://canpolbabies.com/c/promocje

Miałyście już okazję korzystać z naszych produktów wyprawowych? :heart_eyes: :heart:

8 polubień

Super! Juz zerkam :heart:

Idealnie, właśnie kompletuje wyprawkę :heart_eyes:

Dziewczyny, podpowiedzcie mi co to są kolektory mleka :rofl: ja chyba z innej epoki jestem, czytam na necie i co? Jedyny pomysl to mi przyszefl do glowy ze to cos w podobie wkladek laktacyjnych, ale wielorazowego użytku :thinking:

Nie dosc ze wysoka jakosc to jeszcze jakie super promocje , akurat dokanczam wyprawke tak ze super :smiling_face_with_three_hearts:

Kiedy karmisz z drugiej strony albo w ciągu dnia masz wypływ mleka, kolektor delikatnie je „łapie” (nie zasysa jak laktator, tylko zbiera).
:smiling_face:

Przy karmieniu piersią na drugą pierś zakładasz kolektor, taki pojemniczek? Który zbiera mleko, które mimowolnie wycieka. Ewentualnie jak masz jeden laktator, to też możesz nałożyć kolektor na drugą pierś, kiedy odciągasz z jednej

Dziekuje za pomoc dziewczyny :wink:

1 polubienie

Ja też nie wiedziałam co to kolektor :rofl: dopóki nie zaszłam w ciążę :rofl:

Co chwile pojawia sie coś nowego na rynku i tak rozkmine mialam o te korektory :smile:

Majtki, podkłady poporodowe i wkładki jedne z lepszych na rynku, a przede wszystkim super cenowo. :slight_smile: z takimi promocjami to w ogóle warto brać gdy przygotowuje się ktoś do porodu

Moja położna środowiskowa mówiła na to magiczna butelka. Osobiście uwielbiam ten gadżet, bardzo często niego korzystam

Uważam, że wkładki laktacyjne z Canpol są jedyny z lepszych na rynku

1 polubienie

Nie to taka przyssawka do piersi ze zbiorniczkiem. Przysysasz do piersi np do prawej a karmisz z lewej i to co miało by ci leci z piersi wpada do zbiorniczka. Dlatego nie tracisz mleka a je zbierasz. Są takie silikonowe buteleczki z lejkiem albo takie wkładane do piersi. Dodatkowo pobudza to laktację to taki trochę laktator non stop przyssany do piersi. No inaczej tego nie umiem wytłumaczyć. O to mleczko które ci zleci do tego pojemniczka możesz później dziecku podać

Muszę koleżance powiedzieć ona jest w trakcie kompletowania wyprawki

Kiedyś myślałam że lepszych wkładek poporodowych nie ma jak te bella mama dopóki nie kupiłam Canpol ze skrzydełkami, najlepsze :heart_eyes: i każdemu będę polecać.

Super promocja dla kazdej przyszłej mamy :smiling_face_with_three_hearts:

Super sprawa przy nawale

Ogólnie tak jak już kiedyś tutaj napisałam wszystkie produkty Canpol są bardzo dobrej jakości i nie są drogie.

Bo te z belli są po prostu najbardziej popularne, pojawiają się w gotowych listach wyprawowych w Internecie, w szkole rodzenia je polecają, koleżanki, które rodziły też o nich tylko mówią, te z Canpol chyba są za mało reklamowane :grin:

1 polubienie