Pediatra Kielce kogo polecicie?

Dziewczyny!
Jestem mama 3miesiecznego niemowlaczka. Poszukuję dobrego sprawdzonego pediatry który przyjmuje na terenie Kielc.

Kogo polecicie? 

Ja nie pomogę bo nie mieszkam w Kielcach. Ale sprawdzałas może opinie w Internecie? Zerknij może na forum na fcb Kielce? 

Jest grupka na fb Mama w mieście Kielce, spróbuj tam poszukać bo tu są dziewczyny z całej Polski

Najlepiej poszukać opinii w internecie albo na forach albo na grupach z tamtych okolic i poradzić się innych :) 

Może na jakiejś grupce dla mam z Kielc zapytać o opinie  

Warto poszukać takich chodźby na Facebooku można być potem na bierzaco co i jak jeśli chodzi o informacje 

poszukaj w internecie, poczytaj opinie 

Ja też bym zasięgnęła opini na stronach znany lekarz bądź na fb różnego rodzajach grup społecznośćiowych

juz nie pamietam na jakiej to było stronie, czy to było właśnie znanylekarz czy cos inego ale podobno jak sie odpowiednia "zapłaci" to można usyskiwac tylko pozytywne opinie na tej stronie. wiec taka weryfikacja nie bardzo jest wirygodna. jednak najlepsza rekomendacja chyba z polecenia jednak 

niestety nie pomogę co do kielc. ale na pewno w większych miastach wybór lekarzy jest znacznie większy niż u nas w małych mieścinach.

Ja i znany lekarz tez do końca nie ufam tym opiniom 

Ja nie jestem z tych okolic, także nie pomogę, ale może właśnie na jakiś grupach na fb z waszej okolicy warto zapytać?

wiadomo najlepiej to z polecenia ale jak nie ma się wyjścia to  opinie dobre 

ja też nie jestem z okolic, ale faktycznie może na fb albo na stronach internetowych można znaleźć i poczytać opinie

Polecam poszukać na str znanylekarz.pl . Jest tam dużo specjalistów jak i opinie o nich ;)