Slime można samemu zrobić. Jest masa rzeczy które da się zrobić w domu
Slime można zrobić samemu są fajne przepisy w internecie
U nas piasek kinetyczny sprawdza się super, choć rozkładam folie na podłodze bo panele są strasznie śliskie po takiej zabawie. Slime robiłyśmy i konsystencja nie przypadła do gustu zainteresowanej ;)
alicja trzeba próbować, bo jednego dnia nie pasuje, a drugiego już tak:D
Najlepiej zapisywac zabawy . Jest ich tak dużo aż ciezko zapamiętać ;)
Dziewczyny, czy piaskownica plastikowa na balkonie to samobójstwo? Mieszkam w bloku, mała kocha piach, a na placu zabaw ostatnio same choróbska. Mąż mówi, że będę mieć piaskownicę w całym salonie… ma rację?
Ja też myślałam nad piaskownicą na balkonie, ale boję się, że moja córka zacznie wywalać, a pod spodem mam chodnik
Ale chyba pomyślę nad piaskiem kinetycznym xd
podzieiam zdanie meza🤣
nie dosc ze Dzieciątko nosilo by pod stopami czy butami to mogłoby wpaść na pomysl rozrzucania poza balkon
tez tak chciałam bo mieszkam w bloku ale szybko mogłabym pozalowac.
mysle ze pomysl @ironiczniepateyczna o kinetycznym byloby super rozwiązaniem ewentualnie jakies inne tego typu rozwiązania sensoryczne ktorycg pełno na internecie
Piasek kinetyczny jest super, mój syn bardzo lubi, ale też trzeba dwa dni potem sprzątać i zbierać ![]()
O kurczę
ale chyba i tak kupię ![]()
Mój lubi robić babki i układać po całym domu
może u Ciebie dzieciaki się będą inaczej
czyściej ![]()
Moja córka to jest królowa bałaganu. Picie najlepiej wylane na podłogę, jedzenie też. Chciałabym mieć tydzień porządek i nie wdepnąć na nic, ale się nie da!
chociaż za 15 lat pewnie będę tęsknić za tym ciastkiem, w które wdepnęłam ![]()
![]()
Mój od dwóch dni banki mydlane robi cały czas, i co jakiś czas przechyla opakowanie i wylewa i mnie woła żebym wytarła ![]()
No my banki mieliśmy, ale nie ładnie dlatego pochowaliśmy xd
Ma rację, nie oszukujmy się. Ja miałam taką małą muszelkę na balkonie i wytrzymałam dwa tygodnie. Piach był dosłownie wszędzie – w pościeli, w butach, nawet w zupie. Młoda wychodziła z piaskownicy i otrzepywała się jak pies, więc całe okno balkonowe do mycia co rano. Jeśli masz bardzo duży taras, to może jeszcze, ale na małym balkonie to katorga. Skończyło się na tym, że piach wysypałam, a do środka nalałam wody i zrobiłam mały basenik – to był dużo lepszy pomysł. Jak już musisz, to szukaj takiej z wysokim brzegiem, chociaż i tak wszystkiego nie upilnujesz. Jak chcesz zobaczyć te mniejsze modele, co się mieszczą na balkon, warto jest zajrzeć tutaj: Piaskownica plastikowa - piaskownice dla dzieci - odplywy24.pl