Pielęgnacja w ciąży – jak dbacie o siebie przyszłe Mamy?

czyli wszystko naraz ?:hushed:
ja narazoe probuje same czerwowe
bo faktycznie na zastoje pomogły ale to było pol roku temu
nigdy nie probowalam łączyć

Tak :sweat_smile: 3 razy dzuennie po 2 czerwone i raz dziennie 1 niebieska . Tak dokladnie to u mnie wygladalo . Ja nigdy zastojow nie mialam , ale moja polozna mowila , ze lepiej miec w domu te tabletki na w razie co , bo pozniej czekasz na dostawe , bo nie zawsze sa dostalne stacjonarnie . I tak czekaly na swoj moment i wyczekaly

1 polubienie

o to dzięki za info dobra kobieto, zamowie drugie :joy:
mleczny terrorysta będzie zachwycony jak pomoze

1 polubienie

Kocham to okreslenie i podradne je do mojego codziennego slownika ! "Mleczny terrorysta " :joy::joy::joy::joy:
Genialne !

1 polubienie

haha no serio terror😂
nieraz jak sobie ubzdura wstanie i drze mm pluje bo moje musi być :rofl: a cyc fuj i zrozum tu chłopa :joy::rofl::thinking:

Muszę koniecznie je też wypróbować, ostatnio mam coś kryzys laktacyjny :pleading_face::pleading_face:

1 polubienie

To koniecznie bo naprawdę jak @asiam1 cos poleci to jak przyjaciółka przyjaciółce :sweat_smile::smiley: ale te tabsy robią robotę

2 polubienia

Już da radę oznaczyć Asię

@asiam1 wracaj z wakacji :smiley: ile można urlopować :smiley:

1 polubienie

To samo mozns powiedzieć o @karolina27034

Dzis musialam poczynic ogromne zakupy przed roczkiem :see_no_evil: mieso , warzywa , owoce , dekoracje no kurna oblecielismy cale miasto .
Ale swoja droga to teraz przy tygodniu karmienia piersia warto zrobic zapasy milanelli bo sa promki :grin:warto zamowic wiecej
@Mama.kacperka ja bralam i czerwona i niebieska wedlug ulotki . Po 2 czerwone 3 razy dziennie i 1 niebieska raz dziennie
Na nutropharma teraz z kodem mama jest -20 %

Jeju ? Co zrobiłam ? :flushed:

Zniknęłaś ostatnio nam! :sweat_smile:

1 polubienie

Oj długo by opowiadać haha :stuck_out_tongue_winking_eye:

Że przez jakiś czas was nie było i było dziwnie.

Ale problem był aby nawet cię oznaczyć

1 polubienie

Mam nadzieję że już więcej tak nie zniknę :face_with_peeking_eye::joy:

2 polubienia