Hej dziewczyny nie wiem czy taki wątek istnieje, ale nie mogłam znaleźć. Powiedzcie mi jak to wygląda z wizytą pielęgniarki środowiskowej? Mój syn już skończył trzy miesiące położna wizyty skończyła i nie wiem co dalej. Kiedy można jej się spodziewać? Jak taka wizyta wyglada
U mnie nawet takiej pielęgniarki nie było… Z tego co wiem to u sąsiadki była. Sprawdziła czy mała prawidłowo się rozwija i wgl. Ale ona przyjechała jak malutka miała ok miesiąc. Najlepiej będzie jak po prostu zadzwonisz do swojej przychodni i zapytasz czy wgl takowa wizyta będzie i ewentualnie kiedy.
Monka, dokładnie tak jak napisała mamaHani, zadzwoń i zapytaj bo może okazać się ,że czekasz niepotrzebnie.
U mnie również nie była.
W przychodni z miesiąc temu mówiła mi babka że jeszcze mnie czeka wizyta ale już tyle czasu minęło . Może rzeczywiście nie przyjdzie a jak tak to mam nadzieję że się zapowie
To chyba zalezy od przychodni, do mnie ani do kolezanki pielegniarka wcale nie przyszla - tylko polozna.
To może tylko tak mówiła a nie mają nikogo
Moim zdaniem gdyby miał ktoś przyjść to już dawno by był na wizycie u was.
Wydaje mi się,że nie masz co liczyć na to ,że ktoś przyjdzie.
Nie to nawet dobrze w sumie nie zależy mi na jej odwiedzinach
Z tego co mi wiadomo to żeby przyszła pielęgniarka środowiskowa to trzeba podpisać deklaracje u niej. Tak było u mnie. Można się spytać w ośrodku zdrowia czy mają swoją albo po prostu poszukać na własną rękę. Dopiero po wybraniu i podpisaniu deklaracji przychodzi.
Iwa93 tak miałam z położna że mogłam wybrać ale z pielęgniarka znowu mówili mi że sami wyślą, ale jej nie widac