Pieluszki do pływania

Tez uzywałam te z Rossmana

W Biedronce teraz też mają takie pampersy do pływania to chyba nowość . Ja miałam tylko te z Rossmana 

tak czytam o tych pieluchach;) i patrze post miski ze czeka na kolejnego bobasa;) hehe dopiero potem zobaczyłam date;)

Mazia ja dostała od znajomej dady do pływania ale one sa już dla nas za male;( i one nie sa zapinane tylko wciągane jak galotki nie wiem czy wszystkie sa takie

Aniss tak tak te z rossmana to też takie pantsy do pływania 

Ja używałam te z rossmana mam je jeszcze z ubiegłego roku, bo dupka tak wąska że wciąż są dobre, jednak jak do jeziora wchodzimy to bez pieluszki tylko w spodenkach

W sumie w jeziorze po vo pampersy? Rozumiem basen ale jezioro? 

To ja bym dała bo bym się bała,że kupkę mi w tedy trzaśnię 😀 tylko wiecie u nas tego więcej w ciągu dnia 

O to takie pantsy w sumie by były fajne i na pewno wygodniejsze dla dziecka :) 

ja bym założyła pampersa bo jednak ludzie też tam pływają 

Nad morzem czy nad wodą często się widzi małe golaski bez pampersów 

My mamy z Rossmana i są w porządku dużo osób chwaliło też te z biedronki ale przede wszystkim nie są one ogólno dostępne i mają bardzo mało do wyboru rozmiarów więc wydaje mi się że nie warto mimo wszystko lepsze z Rossmana ja bym nie chciała żeby moje dziecko goniło bez niczego bo jednak łatwo o infekcje wtedy 

Nie no myslam.o galotqch zwyklyxh ale Mazia chyba ma racje ;)

Nie pimyslalam o kupie;)

właśnie taka kupa byłaby nie fajna 

no różnie bywa jak dziecko jeszcze nie kontroluje tego wszystkiego to i kupę zrobi w takie majtki. Córka miała takie na basen w ogrodzie babci i co kupę tam zrobiła nie jeden  raz, więc jak zrobiła w basenie to też by mogła zrobić w publicznym miejscu 

Moze masz racje woda moze rozluźnia mieśnie i wychodzi co nie trzeba ;)

Te z biedronki pampersy do pływania są bardzo fajnie 

z Rossmana też są ok