Dziewczyny synek 15 miesięcy juz zaczyna sobie chodzić jakie byście poleciły buciki takie na dwór aby mu się wygodnie chodziło ?
Przede wszystkim twarda stabilna podeszwa dobrze dobrane rozmiarowo no i przy takich maluszkach najlepszą opcją są buty na rzepę sznurówki warto sobie zostawić na późniejszy wiek
U mamy tyle butów że nie wiem kiedy zdążymy to wychodzić
Synek ma buty z Bartka, Mrugały i Emelki ale tylko w Emelkach chce chodzić. Ogólnie to jest bardzo wiele firm, najlepiej bedzie jesli po prostu zerkniesz sobie do poszczegolnych sklepów oraz wybierzesz coś odpowiedniego dla siebie ;)
Całkiem fajne buty ortopedyczne dla dziecka mają na przykład tutaj.
Polecam do nich zadzwonić, na pewno coś doradzą.
Pina twarda podeszwa?
Jak kiedys corce kupowalam to wazne bylo aby byla miekka i gietka wlasnie ;)
Aniss ja też właśnie tak słyszałam...
Pina podeszwa miękka :)
Tak właśnie miękka:))
Miękka i równa a nie z podwyższeniem tak nam powiedziała fizjoterapeutka
Jak będę właśnie u fizjoterapeuty to się zapytam jakie buty poleca jako pierwsze dla dziecka..
My mieliśmy nie odpowiednie dlatego córka zaczęła chodzić dziwnie na palcach i fizjoterapeutka je odradziła
Też słyszałam że wybór pierwszych butów warto skonsultować z fizjoterapeutą
My postawiliśmy na komuello i się sprawdziły super;)
tak fajnie właśnie jak fizjoterapeuta doradzi buciki
A nie wystarczy po prostu kierować się wskazówkami fizjoterapeutów podczas zakupu bucików? Wielu z nich udziela porad na IG czy FB. Naprawdę potrzebna jest wizyta w gabinecie?
Zwyczajnamama ja akurat byłam u fizjoterapeuty z innego powodu, ale przy okazji zapytałam się o wybór pierwszych butów;p