Tak coraz wiecej Ignasiów :()
A gdzie zamawialas wszydtko do dekoracji?
Tak coraz wiecej Ignasiów :()
A gdzie zamawialas wszydtko do dekoracji?
Powiem ci że u nas w placówce jest w każdym roczniku przynajmniej jeden Nikodem, kolejne męskie imię którego jest od grama i ciut to jest Kuba u nas w grupie jest dwóch kubusiów a teraz w młodszych rocznikach jest trzech Tymków
@Paulina.K Ja pamiętam jak miałam kolegę w podstawówce Kazika Boże jak ja go uwielbiam
To akurat już któraś osoba z kolei mówi pozytywnie o jakimś Kaziku jakiego znała
to dobrze rokuje ![]()
Mi się jeszcze Ludwik podoba i co ciekaw dostatnio w przy godzin był chłopiec o tym imieniu.
Zdzisławy też wracają
Dużo tych starszych imion wraca to prawda
mi się podobał Franciszek ale ma tak syn kuzynki ktorej nie lubię ![]()
![]()
No czasem tak jest że ładne imię jest obrzydzone przez kogoś ![]()
i trzeba zmienia.
O Zdzisław dawno nie słyszałam ale dużo imion wraca i dajesz dziecku bo myślisz że rzadkie imię teraz a potem jest bum ![]()
Tak samo Zbyszek ! Mam dwie znajome co urodziły Zbyszki
@usmiechnietaMama ma Mieszko? Dobrze pamiętam ? Też takie imię z tych starszych i wróciło
O Zdzisława jeszcze nie znam żadnego. Ale teraz rodzice wybierają imiona takie jakie się im podobają. Już nie patrzą na to czy stare czy nie.
@karolina27034 no właśnie jak kogoś się nie lubi to to nie przejdzie też tak mam ![]()
![]()
No niestety dużo czynników decyduje o wybierze imienia ![]()
![]()
Kazika znam jednego co nie jest dorosły, super imię! Henio, Tadek, Stefan, Ryszard - też wracają i fajnie bo właśnie nie będą same Franki, Antki, Wojtki czy Nikosie
Stasiów też sporo w moim otoczeniu ![]()
A skąd zamawiałaś zaproszenia? ![]()
Dzięki
mam nadzieję że nie będzie na nie bum ![]()
No racja ale po mału kurczę wracają. Kolega z pracy nazwał swoją córkę Stefania (Stefka)
a syna Józef
Oo mi się bardzo podoba i rzadko spotykane obecnie
Stefka w sumie ładnie ale mnie się źle kojarzy. Bo partnerka mojego szwagra (której bardzo nie lubię) mówi na wszystkich Stefania ![]()
myśli przy tym że jest fajna ale tylko ona tak myśli ![]()
![]()
@LawiBlue Mi się źle nie kojarzyła ale moja teściowa ma koleżanki o tym imieniu i mi się że starszymi paniami kojarzy
A to źle czy dobrze że ci się z paniami kojarzy? ![]()
![]()
Ano źle ani dobrze po prostu ze starszymi osobami i nie dałabym tak dziecku na imię…… wiem że kiedyś też będzie starsze ale jednak
I jeszcze jak zacznie się szkoła to już wgl czas pędzi ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.