Super jest
polecam serdecznie i nas mega zainteresowanie i do zabawy i do gryzienia.
Lepszy niż grzybek ? Czy wsyztsko jedno ?
Dzięki, to kupuje bo u nas gryzaki to teraz najlepsze zabawki ![]()
@Paulina.K według nas lepszy
to jest na prawdę super zabawka sensoryczna bo się jeszcze obraca i grzechocze.
@Mamamalwi u nas przetestowane przez 3 dzieciaczów u znajomych i wszystkim się podobało ![]()
ja mam dwa podobne ale z chyba shein i nie zrobiły wrazenia tak samo jak ta piłka @Kalusia161
jeden lubial grzyba rurki i ostatni gryzak/grzechotke co było kolorowe za bodajze komentarz
a mlodszy kocha ten czerwony gryzak/grzechotkę, i ma taka kolorowa gasieniczke i grzybka to tez uwielbia. reszta juz tak nie dziala na niego
Ja dziś w Action znalazłam fajny gryzak silikonowy
W taki już się zaopatrzyłam ![]()
Na ten moment mamy takie ![]()
Ale ta pilka teraz jest top. I z canpola ta grzechotka - gryzak.
A pierwszy który w ogole Mala ogarnela to byl kwiatek ale chwilowo brak zainteresowania ![]()
A ta grzechotka z canpola te dolne elementy ma gumowe ?
Jednak co dziecko to ulubiona zabawka czy gryzak i trzeba popróbować
ja mam całe pudełko gryzaków i kupiliśmy już wiele.
@Kalusia161 też many piłeczke tego typu z little dutch i był to hit u nas wcześniej.
@nadin145 grzybek to już klasyk
i super u nas też się sprawdza
to ja z gryzakami czy grzechotkami nie szalalam bo starszy nie potrzebowal ich wiele mlodszy to samo. chociaż mimo wszystko mlodszy bardziej zdecydowane interesuje sie gryzakiwm czy grzechotką ale ma swoje top ktore najbardziej i u niego sie to tez bardziej dynamicznie zmienia. zainteresowal sie jak intensywniej zęby ruszyly
a tak to wolalam zostawiac miejsce na pozniej i jakies sensoryczne czy cos
Chyba jutro będę w smyku, trzymajcie kciuki żebym nie wykupiła wszystkich gryzaków i rozsądnie podeszła do tematu (w moim przypadku jest to ciężkie ;p)
Też mamy podobny z Action ale z tej firmy i jest super
Chciałabym napisać że kupiłam te dwa ale tylko dlatego że nie było w czym wybierać. Słaby asortyment tak kupiłabym więcej ![]()
![]()
![]()

To polecam ten z action. Ze smyka u nas króluje jednorożec. Pluszowy z gumową rączką - jeść przecież można wszystko ![]()
@Paulina.K kupiłam te same co ty
tylko moje jeszcze w drodze, bo zamawiałam online ![]()
Cudownie ! Oby się sprawdziły