Mialam tez kocyk taki do zdjec i tez korzytalam
do czasu aż Maly byl bardziej mobilny
Bo do zdjec to mial dlugo takie podejscie jak tatuś - “idź mi z tym aparatem”
Do czasu jak dziecko się nie obraca to jest wszystko super ![]()
My mieliśmy kocyk i w sumie do roku czasu udało się porobić zdjęcia. Fajna pamiątka ![]()
Chociaż pewnie ostatnie miesiące już nie były tak łatwe jak pierwsze ? ![]()
![]()
![]()
Wtedy już siedziała na pupie i nie było tak źle ![]()
Córka też ma zdjęcia wykonywane co miesiąc - nie powiem, troche wysiłku to kosztowało ![]()
My dostaliśmy drewniane kostki/klocki, które fajnie nam się sprawdziły jak Młoda już była mobilna - klocek w buzi, klocek w ręce ale zdjęcie było ![]()
Pamiętam jak właśnie robiłam co miesiąc takie zdj i te ostatnie to było nie lada wyzwanie ![]()
Ja jestem na nie z przekłuciem jak dziecko jest takie malutkie, ale wiadomo że każdy rodzic podejmuje własną decyzję.
Przyznam szczerze, że z doświadczenia wiem, że tych prezentów naprawdę dzieci dostają dużo i one są jeszcze na tyle małe, że nie będą pamiętały, która zabawka była od kogo. My czasami z mężem odpuszczaliśmy prezenty. I tak i tak kupujemy coś małemu raz na jakiś czas, dostaje dużo na urodziny i nie widzę po prostu potrzeby kupowania jeszcze jakiś zabawek dodatkowo też ze względu np na to, że rodzina zazwyczaj pyta co by się przydało, albo z czego mały byłby zadowolony więc prezenty są trafione
Tak bardzo to prawdziwe! Nasz backstage wygoda jak cyrk, robię z ciebie błazna żeby chociaż na chwilę skupić uwagę brzdąca i zrobić jakieś zdjęcie ![]()
@Mimilili moj patent zeby zrobic córce ładne zdjecie to biore jej ulubiona zabake i jej pokazuje i miedzy czasie robie zdjecie ts taktyka sie u nas sprawdziła ale wiadomo kazde dziecko jest inne ![]()
Nasz roczek był śliczny dzieciaczki były zadowolone z zabaw i przkonsek a goscie z jedzonka ktore sama robiłam
A nasza kochana jubilatka była przeszczesliwa zwlaszcza jak probowała zdmuchnac swieczki (oczywiście musiała skubnąć torcika jako pierwsza😄)
Taką mielismy ścianke balony i kurtyne oraz balony kupywalam w pepco koło kupywałam na chrzciny na allegro przyda sie na kolejne imprezki ![]()
![]()
(Oczywiscie impezka była jak narazie remontowanym domku ale mamy nadzieje ze szybko wyremontujemy i bedziemy szczesliwie mieszkać)
fajnie, że już na swoim imprezka, na pewno będzie się wam świetnie tam mieszkało ![]()
@Lalka oj mamy nadzieje ze do wakacji sie wprowadzimy
Ale dziekujemy😄
wazne ze wlasne i powoli do przodu. .trzymam kciuki by sie udalo spelnic marzenia i chwila noment zamieszkać. zdrówka dla was i bobasa❤️
@MamusiaNM mamy nadzieje ze szybku pujdzie i zamieszkamy w naszym wymazonym domku pełnym miłości
dziekujemy i rowniez zyczymy duzo zdrowka dla was i maluszka ![]()