U nas niestety , kiedy włączymy YouTube to mały chciałby oglądać ,a nie tańczyć więc takie zabawy odpadają.
Moniczka a odkładasz telefon? My odkładamy i nie widzi co tam jest
Moniczka dziecko nie musi widzieć jak osoby z Spoko loko pokazują naśladowanie zwierząt jeśli pobawimy się z nim. Wystarczy sama piosenka a za którymś razem zapamiętają i nasza pomoc nie będzie im potrzebna.
Mazia zależy właśnie od piosenek jak na nich pokazują jak tańczyć to odłożenie telefonu nie ma sensu. Bo dziecko musi widzieć
Mazia warto włączyć na telewizorze i naśladować
Aneczka to ja pokazuje na sobie , nie pokazuje na telefonie bo to nie ma sensu u nas .Mam telefon w takim zasięgu bym ja widziała co robić, a córka powtarza po mnie
Mazia tez dobry pomysł ja miałam ciężko jak miałam zdalne nauczanie musiałam się uczyć na pamięć i nagrywać 😂
Nati o to moja siostra też się tak nagrywała
Mazią też dobry sposób ;)
mazia dokładnie najlepiej tańczyć razem z dzieckiem
Nina uwielbia Baby shark, Na Wojtusia z Popielnika to jej ulubiona kołysanka. A ram sam sam... szybko opanowała ruchy.
Mamaninki u nas Wojtusia z Popielnika to też kołysanka najlepsza
I bardzo piękna kołysanka
U nas hitem były na Wojtusia z popielnika oraz ta dorotka
Te dwie kołysanki chyba są najpiękniejsze ;)
Dla mnie piosenka ta Dorotka jest za szybka na kołysankę
ja ja troche zwalniam, a sama pamietam jak mama mi spiewala cos ze raczki lubia robi nozki chodzil i cos o sloneczku ze sie obrazi ze jeszcze nie spie kojarzy ktoras?
U nas aktualnie mamy ponad miesiąc i cały czas śpiewające brzdace lecą mały lubi przy nich tańczyć i spać
pattMazz ale zagadke nam dałaś,,,ja nie bardo kojarze
Ja ta zagadkę mam już od jakiegoś czasu haha