Ja robiłam po każdych zakupach i zawsze się jakoś udało odgadnąć te pytanka i kilka naklejek udało się dodatkowo upolować ![]()
@MamusiaNM kobitaaa! Mogłaś na vinted wrzucić, że masz dwa kody do opchnięcia, a mie tak tu za darmo rozdajesz ![]()
![]()
![]()
Dziewczyny czy tylko ze mną forum dzisiaj nie współpracuje? Już kilka razy w ogole nie chciały mi się ladować posty z wątku. Albo po zaladowaniu części postów wyskakuje “coś poszlo nie tak”.
Heh…
@Wesola95 no mogla a le to akurat @Mamusia22 a nie ja:rofl:![]()
@MamusiaNM Przepraszam! ![]()
obie mamusie i się źle oznaczyło
a coś mi ostatnio te bezpośrednie odpowiedzi nie działają i muszę edytować i oznaczać komu odpowiadam :<
@Kalusia161 mi jak wyzej, kilkam komu odpowiadam a i tak sie nie pokazuje i musze edytować post i oznaczać daną osobę żeby było wiadomo
Mi się strona zamyka jak pisze odpowiedź
ale może coś klikam, bo jedna ręką pisze ![]()
Ja już naklejki wszystkim dookoła rozdawałam bo to chwila moment i same się zbierały. Byłam ulubioną ciocią w rodzinie bo nie widziałam sensu żebym zbierała dla mojego syna więc wszystko oddawałam ![]()
@Mamusia22 Taka ciotka to skarb!
ja też jak się skończy zbieranie to mam zamiar wrzucić na osiedlowa grupę, że mam do oddania naklejki, bo ten pluszak mi nie potrzebny, na jednego uzbierałam i maskotka poszła do chrześniaka i tyle ![]()
@Wesola95
nic sie nie dzieje ![]()
tez mi nje działa dlatego dajac odpowiedz od razu oznaczam.
moze jakas awaria
Dziękuję !
Chciałam sprawdzić czy już ktoś wykorzystał i nie, więc zrobiłam quiz ale te pytania to tragedia ![]()
@Magdallenka0897 masz farta do tych pytań o mydło Linda
to chyba jakiś znak, że musisz się podszkolić na ich temat ![]()
![]()
ostatnio byly poruszane tematy kalendarzy adwentowych a teraz mi sie wyswietlilo ze jest dla dzieci z musami gerber
wiec jak lubicie takie bajery to polecam szukac bo moga tez szybko zniknąć
W rossmanie jest też na promocji kalendarz z boba snaila, sama czasem coś kupię bo mi te przekąski smakują
:
O jejku ja sie nie moge doczekac az mloda dorosnie do kalendarzu adwentowych . Ja kocham święta, i zawsze za dzieciaka chcialam jakis kalendarz adwentowy ale mama zawsze mowila ze tam sa pierdoły i , ze to nie potrzebne
a ja tak bardzo chcialam, teraz moge wydawac moje dorosle pieniadze jak chce ale nic fajnego nie moge znalesc a moj maluszek jest jeszcze za maluszkowaty
Jak zyc ? ![]()
Mignęlo mi że chyba więcej kalendarzy na promocji ![]()
Ja kupiłam Malemu z książeczkami- jutro otworzę paczkę i zobaczę jak wyglada ![]()
https://allegro.pl/oferta/moja-kolekcja-kalendarz-adwentowy-24-ksiazeczki-z-obrazkami-14645740757
Dla siebie chyba kupię jakiś z herbatami ![]()
Oo z herbatkami są super!
Na każdy dzień masz inny rodzaj, smak, a ja zawsze lubię tę ciekawość co tam mi się trafi następnego dnia
kupowałam taki właśnie w zeszłym roku, tylko nie pamiętam z jakiej to firmy było, ale na pewno dorwałam taki kalendarz adwentowy z herbatkami w Rossmanie:sweat_smile: może w tym roku też sie w jakiś fajny zaopatrzę ![]()
Koniecznie daj znać jak ten z książeczkami
@asiam1 - ja co roku jak oglądam kalendarze to mam ochotę żeby kupić sobie jakiś i zawsze kończy się na jakieś tanioszce z czekoladkami
bardzo podobają mi się te z kosmetykami, ale później sobie myśle, ze mam tyle kosmetyków które muszę zużyć, że to wgl nie ma sensu żeby jeszcze dokładać jakieś z tych kalendarzy. Te z herbatami czy kawami też nie są dla mnie bo za bardzo nie piję
jedyna słuszna opcja to ta z boba snaila
ew. Isana z maseczkami i płatkami pod oczy mnie w tym roku szczególnie zachęciła ![]()
Jak jakiś sobie upatrzysz to DAJ SE I KUP SE jaki tam tylko chcesz, wydaj swoje dorosłe pieniądze, a co se żałować będziesz!![]()
@Kalusia161 tak, wczoraj wpadło dość sporo tych kalendarzy na promocję w rossmanie, więc zawsze warto po ich premierze chwilę odczekać bo zaraz są na nie promocje
rok temu dostaliśmy do prezentu takie herbatki w piramidkach 12 sztuk od english tea organic - jak nie za bardzo lubię herbatki, tak te mi posmakowały bardzo
a ten kalendarz z książeczkami - świetny pomysł ![]()
Nie dość że maskotki już robią nie za ciekawe to jeszcze pytania z kosmosu , jakieś śmieszne . To już takie się robi na siłę nie wiedzą już co wymyślą. Ja nie wiem co oni za rok pokażą ![]()