Pisanie na forum

Ja robiłam po każdych zakupach i zawsze się jakoś udało odgadnąć te pytanka i kilka naklejek udało się dodatkowo upolować :joy:

Jak któraś chce to mam 2 quizy do zrobienia

2 polubienia

@MamusiaNM kobitaaa! Mogłaś na vinted wrzucić, że masz dwa kody do opchnięcia, a mie tak tu za darmo rozdajesz :sweat_smile::sweat_smile::rofl:

Dziewczyny czy tylko ze mną forum dzisiaj nie współpracuje? Już kilka razy w ogole nie chciały mi się ladować posty z wątku. Albo po zaladowaniu części postów wyskakuje “coś poszlo nie tak”.
Heh…

@Wesola95 no mogla a le to akurat @Mamusia22 a nie ja​:rofl::rofl:

@MamusiaNM Przepraszam! :sweat_smile::sweat_smile: obie mamusie i się źle oznaczyło :sweat_smile: a coś mi ostatnio te bezpośrednie odpowiedzi nie działają i muszę edytować i oznaczać komu odpowiadam :<

@Kalusia161 mi jak wyzej, kilkam komu odpowiadam a i tak sie nie pokazuje i musze edytować post i oznaczać daną osobę żeby było wiadomo

1 polubienie

Mi się strona zamyka jak pisze odpowiedź :smiley: ale może coś klikam, bo jedna ręką pisze :crazy_face:

1 polubienie

Ja już naklejki wszystkim dookoła rozdawałam bo to chwila moment i same się zbierały. Byłam ulubioną ciocią w rodzinie bo nie widziałam sensu żebym zbierała dla mojego syna więc wszystko oddawałam :smile:

2 polubienia

@Mamusia22 Taka ciotka to skarb!:heart_eyes:ja też jak się skończy zbieranie to mam zamiar wrzucić na osiedlowa grupę, że mam do oddania naklejki, bo ten pluszak mi nie potrzebny, na jednego uzbierałam i maskotka poszła do chrześniaka i tyle :grinning:

1 polubienie

@Wesola95
nic sie nie dzieje :rofl:
tez mi nje działa dlatego dajac odpowiedz od razu oznaczam.
moze jakas awaria

1 polubienie

Dziękuję ! :heart_eyes: Chciałam sprawdzić czy już ktoś wykorzystał i nie, więc zrobiłam quiz ale te pytania to tragedia :see_no_evil:

1 polubienie

@Magdallenka0897 masz farta do tych pytań o mydło Linda :sweat_smile: to chyba jakiś znak, że musisz się podszkolić na ich temat :sweat_smile::sweat_smile:

ostatnio byly poruszane tematy kalendarzy adwentowych a teraz mi sie wyswietlilo ze jest dla dzieci z musami gerber
wiec jak lubicie takie bajery to polecam szukac bo moga tez szybko zniknąć

2 polubienia

W rossmanie jest też na promocji kalendarz z boba snaila, sama czasem coś kupię bo mi te przekąski smakują :grinning: :

3 polubienia

O jejku ja sie nie moge doczekac az mloda dorosnie do kalendarzu adwentowych . Ja kocham święta, i zawsze za dzieciaka chcialam jakis kalendarz adwentowy ale mama zawsze mowila ze tam sa pierdoły i , ze to nie potrzebne :sob: a ja tak bardzo chcialam, teraz moge wydawac moje dorosle pieniadze jak chce ale nic fajnego nie moge znalesc a moj maluszek jest jeszcze za maluszkowaty
Jak zyc ? :rofl:

Mignęlo mi że chyba więcej kalendarzy na promocji :slight_smile:
Ja kupiłam Malemu z książeczkami- jutro otworzę paczkę i zobaczę jak wyglada :slight_smile:
https://allegro.pl/oferta/moja-kolekcja-kalendarz-adwentowy-24-ksiazeczki-z-obrazkami-14645740757

Dla siebie chyba kupię jakiś z herbatami :slight_smile:

1 polubienie

Oo z herbatkami są super! :star_struck: Na każdy dzień masz inny rodzaj, smak, a ja zawsze lubię tę ciekawość co tam mi się trafi następnego dnia :star_struck: kupowałam taki właśnie w zeszłym roku, tylko nie pamiętam z jakiej to firmy było, ale na pewno dorwałam taki kalendarz adwentowy z herbatkami w Rossmanie​:sweat_smile: może w tym roku też sie w jakiś fajny zaopatrzę :blush:

1 polubienie

Koniecznie daj znać jak ten z książeczkami

@asiam1 - ja co roku jak oglądam kalendarze to mam ochotę żeby kupić sobie jakiś i zawsze kończy się na jakieś tanioszce z czekoladkami :laughing: bardzo podobają mi się te z kosmetykami, ale później sobie myśle, ze mam tyle kosmetyków które muszę zużyć, że to wgl nie ma sensu żeby jeszcze dokładać jakieś z tych kalendarzy. Te z herbatami czy kawami też nie są dla mnie bo za bardzo nie piję :laughing: jedyna słuszna opcja to ta z boba snaila :sweat_smile: ew. Isana z maseczkami i płatkami pod oczy mnie w tym roku szczególnie zachęciła :heart_eyes:
Jak jakiś sobie upatrzysz to DAJ SE I KUP SE jaki tam tylko chcesz, wydaj swoje dorosłe pieniądze, a co se żałować będziesz!:grinning:

@Kalusia161 tak, wczoraj wpadło dość sporo tych kalendarzy na promocję w rossmanie, więc zawsze warto po ich premierze chwilę odczekać bo zaraz są na nie promocje :grinning: rok temu dostaliśmy do prezentu takie herbatki w piramidkach 12 sztuk od english tea organic - jak nie za bardzo lubię herbatki, tak te mi posmakowały bardzo :heart_eyes: a ten kalendarz z książeczkami - świetny pomysł :heart_eyes:

2 polubienia

Nie dość że maskotki już robią nie za ciekawe to jeszcze pytania z kosmosu , jakieś śmieszne . To już takie się robi na siłę nie wiedzą już co wymyślą. Ja nie wiem co oni za rok pokażą :rofl: