Lepiej nie ryzykować , zdrowia nam te napoje nie rozdadzą , a potem stres całą ciążę czy może jednak to nie zaszkodziło naszemu maluszkowi
No dokładnie, wiecie ja byłam przekonana że jak mówię mu że jestem w ciąży i potrzebuje wiedzieć czy 0 na pewno to oni się upewnia na 100, tutaj pan się trochę przestraszył i jednak sam upewnił ale no wiadomo, nie wiemy czy na pewno ktoś to zrobi
Dokładnie , nieraz może się liczyć tylko zysk ludzie są różni , nie warto ryzykować w tym czasie . ![]()
Cytat[quote=“Nadzianii, post:1393, topic:47081, full:true”]
Ok jest was dużo i nie chciałam abyście mnie źle zrozumiały . A bynajmniej ja też trochę zrozumiałam o co chodzi . Głównie chodziło mi o to że nie pamiętam potem co komu mam odpisać ale @Karcia juz objaśniła i teraz wiem jak to robicie
[/quote]
ale tez zawszs mozesz kogos oznaczyc typu @Nadzianii napisac co myślisz, tak jak pokazala @Karcia dac wstecz doczytac a nawet jak nie wyjdzie zawsze możesz edytowac post i odpowiedziec dwóm osobom kolejnym np. zawsze to mniejszy robi zamęt i z czasem sama zobaczysz
nikt tu nie naskakuje jak juz to zwracają uwage i serio delikatnie. kazda z nas moze miec swoje emocje czy cos ale tak przyjaznego grona kobiet juz nie nazywajac “forum” to jeszczd nie spotkalam