Mamy , czy korzystałyście u swoich dzieci z tej piżamy mustella na skórę atopową ? Czy pomogła złagodzić zmiany na skórze ?
Mamy , czy korzystałyście u swoich dzieci z tej piżamy mustella na skórę atopową ? Czy pomogła złagodzić zmiany na skórze ?
Tez się chetniw dowiem :)
O rety, pierwsze słyszę . Ciągle
Ciekawe jak się sprawdza
Nigdy nie słyszałam. Jestem bardzo ciekawa opinii.
Wow nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Chętnie poczytam
Też nie miałam pojęcia o jej istnieniu ale w sumie ubrania a w szczególności ubranka mają duży wpływ na skórę więc czemu nie
Moja kuzynka miała ją dla swojej córki. Mała miała okropne problemy ze skórą i chwytała się wszystkiego czego tylko mogła by pomóc dziecku. Na pewno pomogło to w tym że nie drapała się przez noc aż do krwi. To już było bardzo dużo:) dziś jest już lepiej i spi w zwykłej pidzamce :)
O to dobrse wiedzieć :)
Widziałam już dawno temu te pizamki, czytam opinie i byly podzielone zdania :)
Co ileś prań trzeba ją wymienic na nową, i tu się zrobi wydatek , ale jeśli faktycznie ma pomóc dziecku to ja bym kupowała:)
Ja też o niej wcześniej nie słyszałam.
Wydaje mi się , że warto spróbować. Jedna piżamka do testu. Super gdyby pomogła
Napewno nie zaszkodzi spróbować :)
Kupiona , wrócę do wątku jak minie kilka dni na przetestowanie ;)
MamaNK czekamy na opinie :)
Trzymam kciuki żeby pomogło :-)
Nie korzystalam Ale warto sprobowac. Może akurat pomoże.
jak tylko jest szansa, że pomoże dziecku to trzeba działać.. mam nadzieję że Twój maluch z tego wyrośnie..
MammaNK koniecznie daj znać jak się spisuje pizama. Niestety wcześniej nie słyszałam nawet o takiej piżamie. Skład wygląda obiecująco. Kiedyś miałam takie rękawice dla siebie. Rzeczywiście pomogły mi z sucha skóra na dłoniach.
Może warto kupić jak nic nie pomaga, do tego polecam kąpiel w emulsji z Emolium.
Nie myślałam że tak szybko tu wrócę . Ale zobaczcie po JEDNYM dniu , jakbyście się zastanawiały czy warto
jedynie polecam kupować przez internet bo tam cena nawet 30 zł
ja w aptece zapłaciłam ponad 100 . Nawet farmaceutki mi powiedziały żebym zamówiła przez internet bo jest duża różnica. Ale ja chciałam na już
maluszek tak długo się męczył jakbym wiedziała to od razu bym działała z tą piżamką . Ale dalej używamy bo jeszcze są miejsca takie przesuszone na rękach
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.