Piżamka mustella

Mamy , czy korzystałyście u swoich dzieci z tej piżamy mustella na skórę atopową ? Czy pomogła złagodzić zmiany na skórze ?

Tez się chetniw dowiem :)

O rety, pierwsze słyszę . Ciągle

Ciekawe jak się sprawdza

Nigdy nie słyszałam. Jestem bardzo ciekawa opinii. 

Wow nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje. Chętnie poczytam 

Też nie miałam pojęcia o jej istnieniu ale w sumie ubrania a w szczególności ubranka mają duży wpływ na skórę więc czemu nie

Moja kuzynka miała ją dla swojej córki. Mała miała okropne problemy ze skórą i chwytała się wszystkiego czego tylko mogła by pomóc dziecku. Na pewno pomogło to w tym że nie drapała się przez noc aż do krwi. To już było bardzo dużo:) dziś jest już lepiej i spi w zwykłej pidzamce :)

O to dobrse wiedzieć :)

Widziałam  już dawno temu te pizamki,  czytam opinie i byly podzielone zdania :)

Co ileś prań trzeba ją wymienic na nową,  i tu się zrobi wydatek , ale jeśli faktycznie ma pomóc dziecku to ja bym kupowała:) 

Ja też o niej wcześniej nie słyszałam. 

Wydaje mi się , że warto spróbować. Jedna piżamka do testu. Super gdyby pomogła 

Napewno nie zaszkodzi spróbować :)

Kupiona , wrócę do wątku jak minie kilka dni na przetestowanie ;)

MamaNK czekamy na opinie :)

Trzymam kciuki żeby pomogło :-)

Nie korzystalam Ale warto sprobowac. Może akurat pomoże.

jak tylko jest szansa, że pomoże dziecku to trzeba działać..  mam nadzieję że Twój maluch z tego wyrośnie.. 

MammaNK koniecznie daj znać jak się spisuje pizama. Niestety wcześniej nie słyszałam nawet o takiej piżamie. Skład wygląda obiecująco. Kiedyś miałam takie rękawice dla siebie. Rzeczywiście pomogły mi z sucha skóra na dłoniach. 

Może warto kupić jak nic nie pomaga, do tego polecam kąpiel w emulsji z Emolium. 

Nie myślałam że tak szybko tu wrócę . Ale zobaczcie po JEDNYM dniu , jakbyście się zastanawiały czy warto 

jedynie polecam kupować przez internet bo tam cena nawet 30 zł 

ja w aptece zapłaciłam ponad 100 . Nawet farmaceutki mi powiedziały żebym zamówiła przez internet bo jest duża różnica. Ale ja chciałam na już 

maluszek tak długo się męczył jakbym wiedziała to od razu bym działała z tą piżamką . Ale dalej używamy bo jeszcze są miejsca takie przesuszone na rękach