Plamienie impatacyjne, testy owulacyjne

#testyowulacyjne #plamienieimplatacyjne

Dziewczyny mam problem, cykle ok 34 dniowe, ostatnia miesiączka 26 września, według kalendarza owulacja 14 października, jednak zaczęłam robić testy wcześniej i 10 października kreska bardzo ściemniała (ale jeszcze nie była taka sama, lub mocniejsza niz testowa, zalacze zdjęcie) następnego dnia kreska była już praktycznie niewidoczna, czyli gwałtowny spadek lh… Myślałam, że może wadliwe testy, albo brak owulacji, ale wczoraj ok. 9dpo na papierze zauważyłam śluz z domieszką krwi, delikatnie różowe, wczoraj 2 razy taka sytuacja, dziś już nic. Czy to mogło być plamienie impatacyjne? Do okresu jeszcze 6 dni, nigdy tak nie miałam.

Zakładałas ostatnio bardzo podobny wątek. Nie trzeba zakładać nowego jeżeli coś się zmieniło. Wystarczy napisać pod tamtym komentarz

3 polubienia

Tak też zrobiłam, ale na starych wątkach mało już kto odpisuje. Myślę, że to nie problem :wink:

Myślę że poprostu nie mamy tutaj takiej wiedzy specjalistycznej żeby odpisać więcej niż już jest napisane . Konsultacja z ginekologiem to lepszy wybór niż forum

I jest i nie jest. Zakładasz nowy wątek, pod którym każdy odpisze ci praktycznie to samo. Jest to problem, bo o ile ktoś jest nowym użytkownikiem i wejdzie tu raz na jakiś czas, to różnicy mu to faktycznie nie robi, o tyle użytkownicy, którzy są tu codziennie mają problem, bo widzą coś X raz, dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem, w swoim wolnym czasie, nie po to, żeby pytać o to samo kilka razy.
Poza tym regulamin forum jasno mówi, żeby wątków po prostu nie powielać, żeby tego forum nie zaśmiecać.
Druga sprawa jest taka, że już pod pierwszym postem większość rad była taka, żebyś po prostu udała się do ginekologa, specjalisty, bo nikt niestety ci tu 100% odpowiedzi nie udzieli, bo lekarzem nie jest.