No jak byłam mała to też się bawiłam :D albo wierzylam w zrywanie listków w kawiatuszach i mówiłam KOCHA/NIEKOCHA hauhs strasznie się smucilam jak wychodziło że nie kocha i rwalam do momentu aż wyszło że kocha haha :D
Ja w takie cuda jak obrączki nie wierzę. Chciałam córkę,więc działaliśmy przed owulacją,ale w sumie i w trakcie też bo ja nie wiem kiedy ja mam gdyż mam nieregularne miesiączki i jest syn,więc tak to można próbować jak ma się naprawdę regularne miesiączki .
Pierwsza ciąża był chłopak,ale myśmy się zaczęli starać dosłownie tydzień przed okresem,więc musiałam mieć mega opóźnienie z owulacją,ale ja wiem,że u mnie tak może być . Nawet nie nazwę tego staraniem tylko przestaliśmy się zabezpieczac skoro od następnego miesiąca chcieliśmy już się stracą,a w sozku oboje byliśmy,że to już i moja lekarka też
Mama Em czyli mozna na punkt teraz po porodzie ?
Skoro jest ilość czy tylko w ciazy i czy pokazuje to jakie już się ma ?;) czy tylko w ciazy? Tak z ciekawości bym sprawdziła;)
Bardziej uwierzę w teorie że jak ktoś bardzo usilnie chce daną płeć to będzie na odwrót;)
poproszę, jestem ciekawa dalszych propozycji :) ta obrączka mnie zaciekawiłą hehe ;)
Kiedys cos slyszalam o tych obrączkach ciekawe czy komuś się to sprawdzilo;)
U mnie w rodzinie zawsze jako pierwsze rodzą się dziewczynki :P może to przypadek ale przez to ja też byłam zastawiona, że dziewczynka u mnie będzie i tak było :)
To u mnie jest jakiś tak po równo :D
ja kiedyś widziałam u koleżanek , że jak ciąża wpadka to zawsze chłopak :D
moi rodzice bardzo chcieli synka
maja 3 corki i to co 6 lat :L
Mazia ale Twoja teoria u mnie też się sprawdza wśród znajomych:)
Oj mazia za to znam wiele przypadku gdyby się to nie sprawdziło haha
Mazia teraz jak sobie przypomnę to faktycznie 2 chłopaków i jedna dziewczynka ;)
Aniss możesz to teraz zrobić i zobaczyć czy się sprawdziło:D
jestem ciekawa wyniku hehe :)
Ja też hehehe
Musze sprawdzić ;)
Moja koleżanka ma 3 chłopaków i właśnie chce zaryzykować na 4 córkę tylko też mówi że musi się wglebic w temat wpływu na płeć bo może faktycznie nie będzie jej dane byc mamą dziewczynki.
Mamaróża moja ciotka tak chciała córkę, 4 raz zaszła w ciążę jak miała ponad 40 wszyscy myśleli potem, ze to jej najstarszego syna dziecko. Oczywiście mówiłą, że tak :D no i jak los chciał 4-ty syn :D
Ojjj współczuje 😕
małe lepiej tak niż jak by się starali bez skutku :(