Planowanie płci

Hehe np to sie udalo nie ma co ;)

Moi rodzice też chcieli synka a są 3 córki :P ale ostatnia córka to taka chłopczyca trochę była 

Synow mpze nie maja ale pewnie zieciów;)

eh ciekawe jak to:p

moja kolezanka ma 3 synów w tym bliżniaki i 4 udała się córeczka:D

Złośliwość u nas znajomi mają 4 synów i koleżanka chciała córkę ale już odpuścili

jak to mówią u nas na wsi "jak masz forme na cegłe(ona) to pustaka (on) nie urodzisz-i odwrotnie....

trzeba zatem zdać się na los:)

Smiesznie sie czasami ukkada ale faktycznie 3 dzieciaczkow i sami chlopcy to jest duza szansa ze 4 tez bedzie chlopiec ;)

Doniwe właśnie szukałam wczoraj tego powiedzenia i wiedziałam, że jakoś to szło ale nie wiedziałam jak:D

Długo musieli czekać na tych zięciów ale w końcu się doczekali a teraz już piąty wnuk im się urodził 🙂

No to maja teraz chyba jeszcze wiecej radosci

moja znajoma też 3 chłopaków, ale w końcu ostatnia jest dziewczynka to mówią koniec mają córkę w końcu :D 

Niby płeć nie ma takiego znaczenia a jednak jakieś marzenia się ma o córce czy synku 

Dokładnie, każdy chciałby mieć parę ze tak powiem, ale jak się nie uda, to nic się nie zrobi przecież:)

Ja sobie kiedyś nie wyobrażałam 

ze będę mieć corke

a co dopiero dwie :O 

przerazala mnie ta myśl 

a teraz życia bez nich nie widze ♥️♥️

mazia to podziwiam znajomą, dobrze, że czwarta córeczka się udała hehe

oj to wesolo maja, 4 corki :D... szal :D

Agata ja jestem skłonna pomyśleć,że gdyby był syn to by o piąte się starali hahah 

Mi tak się zdawało z synkiem a teraz patrzę na niego i myślę sobie miałabym 4 takich tak samo bym kochała i już nie zamieniła na córeczkę;) więc trochę zmieniam mój pogląd not wcześniej nie lubiłam tych gadek nie ważna płeć ważne żeby było zdrowe... Wiadomo ze każdy marzy o zdrowym dziecku to chyba oczywistosc i dla mnie płeć miała bardzo duże znaczenie. W 1 ciąży gdy lekarz zasugerował chlopca czułam mega duże rozczarowanie, a gdy okazało się że dziewczynka skakałam do góry. Teraz myślę czy 3 synów czy 3 córki co tam, wszystkie takie same słodziaki

Ja chciałabym mieć parkę ale dwie córeczki też by było super :) i ubranka by już były więc nie trzeba by kupować :P