Plany na majówkę

Jakie plany na majówkę z maluszkiem? :sun_with_face::cherry_blossom:

1 polubienie

Maluszek jeszcze w brzuchu, ale planujemy po prostu chill na działce z przyjaciółmi i ich dzieciaczkami. W dresach, crossach z dobrym jedzonkiem bez spiny. Zwłaszcza, że jedna z dziewczyn 4 maja ma planowane cesarskie cięcie, więc ostanie spotkanie przed :sunny::smiling_face_with_three_hearts::heart::herb::deciduous_tree::sunny:

1 polubienie

My jedziemy do teściowej i też grill w ogródku z maluchem. Mały jest po szczepieniu i ewentualne skutki po nim mogą być właśnie za 7 dni więc będziemy dostosowywać wszystko do niego

1 polubienie

Nie mam planów, będąc na macierzyńskim nawet nie zawsze wiem jaka jest dziś data i dzień tygodnia, jak pracowałam to zawsze ta majówka cieszyła bardziej bo było wolne, a teraz no niby wolne mam cały czas, a jednak czuje się jakbym robiła na dwa etaty :grinning:
Trzy dni temu mąż kupił grilla elektrycznego także o ile pogoda pozwoli będziemy grillować na ogrodzie :grinning: chociaż sezon grillowy rozpoczęliśmy już trzy dni temu :

4 polubienia

Na pewno będzie grill :grin: mam nadzieję że bez teściów :grin:

2 polubienia

Ja wybieram się w rodzinne strony, mam nadzieję spędzić czas z rodzeństwem przy grillu :grinning: Oby pogoda dopisała! :slight_smile:

2 polubienia

U moich rodziców to grill jest niezależnie od pogody. Przy złej mój tata samotnie stoi pod wiatą i grilluje, a przy dobrej, wszyscy siedzą na tarasie

2 polubienia

Moja siostra ma urodziny i wylicytowałam tort w cukierni gdzie zysk był przelewany na fundacje cancer fighters wiec będzie majówkowy grill na urodziny z tortem :face_with_hand_over_mouth::heart:

4 polubienia

U nas majówka raczej na działce Jesteśmy w trakcie budowy , tak że dużo pracy mamy tam :smiling_face: oby tylko było cieplej niż dziś :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

O wow, super sprawa! :birthday::smiling_face_with_three_hearts::heart:

2 polubienia

Noc konkretnego nie planujemy :slight_smile:
2 chciałabym kwiatki posadzic do donic.
A tak to jak bedzie pogoda to grill jakiś i czas z dzieciakami

1 polubienie

My planujemy grilla albo wypad nad jeziorko :wink:

1 polubienie

U nas będą prace ogrodowe :see_no_evil: wymyśliliśmy z mężem że zrobimy skrzynie na warzywa, żeby psy nie podjadały i nie niszczyły plonów. Do tego jeszcze czeka mnie mycie okien po remoncie i pranie firanek, bo są całe zakurzone

1 polubienie

Dużo odpoczynku ze starszakiem będę jeździć na rowerze a młodszy będzie bawił się działce :slight_smile:

1 polubienie

Ja będę majówkę spędzać pod parasolem z drineczkiem w ręku opalając się nad basenem :grin::grin::palm_tree::palm_tree::palm_tree: pogodę będziemy mieć może nie letnią ale gwarantowane cieplej niż u nas hihi. 8 dni nic nie robienia dobrze nam zrobi :crazy_face::crazy_face:

3 polubienia

Rodzinnie, spokojnie, na spacerach i być może na grillowaniu :star_struck:

1 polubienie

Zamierzamy wyruszyć z dzieciakami do zoo do Wrocławia, zobaczymy tylko jeszcze jaka pogoda będzie :smiley:

4 polubienia

My chcemy pomalować mieszanie :smiley: znaczy się moj chłopak a my do dziadków :smiley: i jak będzie pogoda to jakis grill i spacer nad morze

1 polubienie

U nas właśnie dostaliśmy informację że mąż będzie miał w sobotę pracującą. A chcieliśmy tą sobotę wykorzystać na wyjście do IKEI bo mamy bon to wykorzystania i to całkiem sporo kasy.
A poza tym tworzyliśmy wcześniej wątek o miejscach poleconych dla dzieci i na podstawie apki Polska dla dzieci planuję wyjazd na lotnisku do Radomia a czy wyjdzie miejmy nadzieję. Bo już w końcu naprawdę chciałabym z maluchem na jakiejś trasy wyjeżdżać.

Kolejna kwestia to pogoda jeżeli będzie ładna to może w niedzielę pójdziemy sobie niedaleko mamy taką miejscówkę Gdzie jest bardzo zielono. Jest mała knajpka i dmuchańce dla dzieci. Plus plac zabaw kwestia tylko pogody

Oo a są może jakieś wyprzedaże w Ikea albo gdzieś ? Bo planujemy dużo rzeczy też kupić i zapomniałam , że w sobotę będzie wszystko otwarte

1 polubienie