Plany na majówkę

Takie wyjazdy na spontanie są najlepsze :smiling_face_with_three_hearts:
@Magdallenka0897 o tak a jak ja się cieszyłam że w końcu gdzieś się wyrwaliśmy wszyscy , bo dawno nigdzie daleko się nie wybieraliśmy tak wszyscy na jakieś atrakcje :sweat_smile:
@Mamuska357 o tak tylko jednym minusem było to że to majówka i całe zoo ludzi czasem trzeba było czekać aż się opróżni z ludzi przy zagrodach :see_no_evil:

A widzisz …. Tak sobie myślałam właśnie że nie mogło być tak pięknie :grinning: w końcu sporo osób miało wolne i wpadło na ten sam pomysł :grinning:

Mojemu mężowi odradzali w pracy ale stwierdziliśmy a co tam :sweat_smile: no tłok był straszny ale najważniejsze że dzieci zadowolone :smile:

Dla dzieci to bez różnice czy tłumy czy nie bo atrakcjach i tak i tak jest

Czasem już na prawdę potrzeba takiego dnia :wink:

1 polubienie

Oj tak to prawda :blush: ja po całym tygodniu z 3 dzieci w domu wyruszam ka zakupy jak pojadę tak nie wiem kiedy wrócę :rofl: znając życie po godzinie telefon będę miała kiedy wrócę :rofl:

2 polubienia

No bo jak tak możesz jego zostawić samego z trójką :rofl::rofl::rofl:

Haha domyślam się , wtedy najlepiej nie odbierać telefonu :see_no_evil:

1 polubienie

Ja cię podziwiam, nie wiedziałam gdzieś mi umknęło wcześniej że jesteś w ciąży i masz trójkę dzieci :face_holding_back_tears:

Hahah no jak już pojechałam zrobić na konoec zakupy w biedronce to już miałam telefon jak tam zakupy? To takie - długo cię nie ma kiedy wracasz​:rofl: wiedziałam że w końcu zadzwoni :rofl:
@Mama.kacperka haha nie bo dziewczyny myślały na zdjęciu że jestem w ciąży a to mi brzuszek jeszcze został po ciąży i tak wygląda :smile: ale nie , nie jestem w ciąży :smile: trójka mi narazie wystarczy :smile:

1 polubienie

To mój wczoraj został z młodszą A ja pojechałam gdzieś ze starszą. Jezu ile on się gadał jak wyglądało karmienie młodej a ja mu mówię popatrz A ja muszę to wszystko skoordynować i dać sobie radę I jeszcze się wyrobić do 15:30 aby pójść po starszą do przedszkola i jakoś się da.

No wlansie szok hahah dobrze że zauważyli ile to pracy

To mojemu to się chyba należy medal bo mnie wypycha na zakupy i nigdy nie dzwoni kiedy wrócę :smile: teraz miał urlop to wykorzystywałam i pojechałam do kina i wyszłam z koleżankami do knajpy , a tata trójkę kładł spać. Ale 2 miesiące temu była to ciężka akcja, jak bliźniaki podrosły to są już łatwiejsze w obsłudze :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja tak właśnie pomyślałam że to jeszcze po ciąży :smiling_face: bo przecież masz maluch który się chyba z tego co zrozumiałam urodził niewiele później bo chyba pół roku później po wcześniejszym maluchu

Mój dziś mówię żeby zrobił wieczorną higienę synkowi to oczywiście nic nie zrobił bo my w ogóle nie pożala mu się przewinąć :upside_down_face::face_with_peeking_eye:

Trzeba było mówić że długie kolejki są :smiley:

Oooojjej . Przepraszam :see_no_evil: ale ja też mam brzuch jak to moja mama mówi jak w 3 miesiącu ciąży :crazy_face:

Brzuszka ciężko jest po kilku ciążach zrzucić tak na płasko ale powiem wam jak z rana jestem na czczo to nawet prawie płaski ale jan się najem to już jak ciężarna :rofl:
@Mamuska357 dokładnie także u mnie brzuch nie miał czasu nawet wrócić do formy po wcześniejszej ciąży :smile:

No tak u ciebie to racja. Ale wszystko przed Tobą. Możesz ćwiczyć raz po dwóch ciążach a nie po każdej. Są plusy :face_with_peeking_eye:

Ja mam mocne rozejście i u mnie właśnie podobnie to wygląda bym musiała z tym poćwiczyć trochę ale nie ma kiedy

1 polubienie

Z dziećmi ciężko znaleść czas