Takie wyjazdy na spontanie są najlepsze ![]()
@Magdallenka0897 o tak a jak ja się cieszyłam że w końcu gdzieś się wyrwaliśmy wszyscy , bo dawno nigdzie daleko się nie wybieraliśmy tak wszyscy na jakieś atrakcje ![]()
@Mamuska357 o tak tylko jednym minusem było to że to majówka i całe zoo ludzi czasem trzeba było czekać aż się opróżni z ludzi przy zagrodach ![]()
A widzisz …. Tak sobie myślałam właśnie że nie mogło być tak pięknie
w końcu sporo osób miało wolne i wpadło na ten sam pomysł ![]()
Mojemu mężowi odradzali w pracy ale stwierdziliśmy a co tam
no tłok był straszny ale najważniejsze że dzieci zadowolone ![]()
Dla dzieci to bez różnice czy tłumy czy nie bo atrakcjach i tak i tak jest
Czasem już na prawdę potrzeba takiego dnia ![]()
Oj tak to prawda
ja po całym tygodniu z 3 dzieci w domu wyruszam ka zakupy jak pojadę tak nie wiem kiedy wrócę
znając życie po godzinie telefon będę miała kiedy wrócę ![]()
No bo jak tak możesz jego zostawić samego z trójką ![]()
![]()
![]()
Haha domyślam się , wtedy najlepiej nie odbierać telefonu ![]()
Ja cię podziwiam, nie wiedziałam gdzieś mi umknęło wcześniej że jesteś w ciąży i masz trójkę dzieci ![]()
Hahah no jak już pojechałam zrobić na konoec zakupy w biedronce to już miałam telefon jak tam zakupy? To takie - długo cię nie ma kiedy wracasz:rofl: wiedziałam że w końcu zadzwoni ![]()
@Mama.kacperka haha nie bo dziewczyny myślały na zdjęciu że jestem w ciąży a to mi brzuszek jeszcze został po ciąży i tak wygląda
ale nie , nie jestem w ciąży
trójka mi narazie wystarczy ![]()
To mój wczoraj został z młodszą A ja pojechałam gdzieś ze starszą. Jezu ile on się gadał jak wyglądało karmienie młodej a ja mu mówię popatrz A ja muszę to wszystko skoordynować i dać sobie radę I jeszcze się wyrobić do 15:30 aby pójść po starszą do przedszkola i jakoś się da.
No wlansie szok hahah dobrze że zauważyli ile to pracy
To mojemu to się chyba należy medal bo mnie wypycha na zakupy i nigdy nie dzwoni kiedy wrócę
teraz miał urlop to wykorzystywałam i pojechałam do kina i wyszłam z koleżankami do knajpy , a tata trójkę kładł spać. Ale 2 miesiące temu była to ciężka akcja, jak bliźniaki podrosły to są już łatwiejsze w obsłudze ![]()
Ja tak właśnie pomyślałam że to jeszcze po ciąży
bo przecież masz maluch który się chyba z tego co zrozumiałam urodził niewiele później bo chyba pół roku później po wcześniejszym maluchu
Mój dziś mówię żeby zrobił wieczorną higienę synkowi to oczywiście nic nie zrobił bo my w ogóle nie pożala mu się przewinąć ![]()
![]()
Trzeba było mówić że długie kolejki są ![]()
Oooojjej . Przepraszam
ale ja też mam brzuch jak to moja mama mówi jak w 3 miesiącu ciąży ![]()
Brzuszka ciężko jest po kilku ciążach zrzucić tak na płasko ale powiem wam jak z rana jestem na czczo to nawet prawie płaski ale jan się najem to już jak ciężarna ![]()
@Mamuska357 dokładnie także u mnie brzuch nie miał czasu nawet wrócić do formy po wcześniejszej ciąży ![]()
No tak u ciebie to racja. Ale wszystko przed Tobą. Możesz ćwiczyć raz po dwóch ciążach a nie po każdej. Są plusy ![]()
Ja mam mocne rozejście i u mnie właśnie podobnie to wygląda bym musiała z tym poćwiczyć trochę ale nie ma kiedy
Z dziećmi ciężko znaleść czas