Plany na roczek

Organizujecie swoim maluszkom roczek? Jeśli tak to w jakiej formie? Na sali czy bardziej kameralnie w domu? :wink:

1 polubienie

My będziemy organizować w domu - chociaż do roczku mamy jeszcze spoooro czasu to i tak w głowie już od dawien dawna mam jakies plany i wizualizacje :sweat_smile: chciałabym żeby urodziny były tematyczne jakiś zygzak mcqueen czy cos :grinning:

Ja już jestem po organizacji roczku (teraz w kwietniu) w domu dla rodziny męża. A za 2 tygodnie będę organizować dla mojej rodziny u moich rodziców. Generalnie zapraszam na tort który sama piekę bez cukru oraz kolacje. Dla rodziny męża zrobiłam dwie sałatki, placek turecki, tartę na francuskim cieście i wędliny były

My organizowalismy w domu na dzialce robimismy grilla zapraszalismy dziadkow i chrzestnych :slight_smile:

My mamy jeszcze troche czasu ale planujemy organizować w domu, problem w tym, że nie mamy za dużo miejsca w mieszkaniu.
Jest jeszcze plan b żeby u tesciów zorganizować. Jako, że to poniec października to będzie już zimno i myślałam o namiocie imprezowym w ogrodzie i nagrzewnice gazowe w środku.

Czy ktoś robił takie garden party jesienią albo był na podobnym ?

My organizujemy roczek na sali ktory zbliza sie duzymi krokami :wink: będzie w czerwcu

Synek mial roczek na sali ale to dlatego że byl połączony z obiadem ślubnym :slight_smile:
A z Córeczką to jeszcze nie wiem jak bedzie.

My robiliśmy grilla. Wynajęłam namiot na podwórko i była wiejska imprezka

U nas roczek z chrzcinami :slight_smile:

1 polubienie

Ja planuję zrobić kameralne przyjęcie dla najbliższych w domu :star_struck: dziadkowie, chrzestni :blush:
Torcik, jakieś owoce, a później kolację :smiley:

Myślę nad motywem przewodnim - safari :star_struck: nawet zamówiłam już część balonów, ozdób na Temu :sweat_smile: jestem dobrej myśli, że samodzielnie ogarnę jakieś dekoracje właśnie, ale okaże się co z tego wyjdzie :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Też muszę pozamawiac gadżety na roczku na Temu/shein :wink: Myślę nad motywem z dinozaurami :wink:

1 polubienie

My organizowaliśmy w domu. Ścianka balonów zamówiona na temu. Do jedzenia zrobiliśmy burgery, sushi i tortille. Dziadkowie i chrzestni byli zaproszeni. I piekłam swój tort. U nas motyw przewodni to oczywiście samochody były

2 polubienia

To ja właśnie tez bym tak chciała ale ten październik :wink:

Ja ci wszczęte kupiłam takie coś na balony z nr 1 w Action

2 polubienia

No to faktycznie problem. Zostaje sala albo dom niestety. Ja też miałam zawsze problem z córką bo ona ze stycznia

Ja będę robić roczek w domu synkowi , mam stelarz na tlo , balony już mam tylko myślę jeszcze dekoracji dokupić :smiling_face_with_three_hearts: tort już mam plany jaki zrobić :smiling_face_with_three_hearts:
Każdy roczek dzieci robiłam w domu🥰

1 polubienie

My organizujemy wszystkie uroczystości w domu bo mamy dużo miejsca :grinning: zawsze robię girlandę z balonów, sama piekłam też tort córce już trzy razy. Bliźniakom wypada roczek tydzień przed wigilią ale zrobimy na pewno imprezkę :smiling_face: nie wiem na ile teraz uda mi się ogarnąć samej to co zwykle robiłam :see_no_evil:

To u nas jeszcze nie mamy planów Ale fakt do września troszkę czasu. Akurat urodzinki córki wypadają w połowie długiego urlopu męża bardzo chcielibyśmy pojechać za granicę technicznie Ja chciałabym. Tym bardziej że to jest ostatni moment, bo od września starsza idzie do zerówki to jeszcze byłaby szansa zabrać ją po takim terminie wrześniowym właśnie na wakacjach

Robiliśmy w restauracji , potem jakieś winko najwyżej w domku /)

Jeszcze rozważam nagrzewnice, mam pół roku, żeby wszystko obmyśleć :grin:

1 polubienie