Plaster dobry na wszystko

Czym jest kinesiotaping i kiedy się go stosuje? Czy jest bezpieczny dla kobiet w ciąży? Czy sprawdzi się na bóle kręgosłupa i bioder? Dowiedz się, na czym polega kinesiotaping. Czy może go założyć każdy czy jedynie wykwalifikowany fizjoterapeuta? Sprawdź, przy jakich dolegliwościach jest pomocny. 

ja co do plastrow nie jestem zbytnio przekonana ale póki co nie musiałam ich stosować

te plastry są naprawdę dobre mój mąż używa ich na wiele dolegliwości z kręgosłupem i naprawdę mu pomacają

pomagają, pomagają. ja się w pełni zgadzam. W prawdzie nie wiem czy po ciąży będę z nich korzystać, ale teraz są dla mnie wybawieniem

nie stosowałam tych plastrów, mąż raz użył na problemy z kręgosłupem

nigdy nie stosowałam takich plastrów więc nie wiem jak działają, ale jeśli będą potrzebne to skuszę się na nie.

ja nie stosowałam ich bo nie musiałam :slight_smile:

ja nie słyszałam o tym

JA się z nimi nie spotkałąm, ale jak będę mieć dolegliwości bólowe to wszystko możliwe że po nie sięgne.

ciekawe te plastry

u mnie teściu miała na kręgosłup ale nie wiedziałam ze w ciąży też się stosuje

O znowu dowiedziałam się czegoś nowego :slight_smile:

Ja bardzo polecam, ale nie tylko w ciąży. Czasem jak boli kręgosłup to lepiej się okleić takim plastrem niż faszerować niepotrzebnymi lekami

na pewno lepszą są niż tabletki

ja do tej pory bałam się używać plastrów w ciąży, ale zapytam się mojego lekarza czy mogę bo czasami odczuwam bule kręgosłupa

plastry na pewno są lepsze niz faszerowanie sie tabletkami

ja radzę sobie bez tabletek i bez plastrów:)

ja też wolałam nie brać tabletek w ciąży

jak bardzo boli to mąż masuje mi plecy i to bardzo pomaga

ja nie stosowałam żadnych plastrów w ciąży a leki brałam ale wcześniej konsultowałam sie z lekarzem