Ja mam płaszcz tez jak kupiłam pierwszy raz miał być tylko na wesele;) a okazało się że swietnie sie w nim czuje i w zasadzie przejściowo jesień wiosna to tylko w plaszczu ;)
Pamiętaj że nie tylko szpilki możesz do niego ubrać;) jest tyle butów że na pewno cos dobierzesz;)
U mnie plaszcz juz mam kilka lat ale przydałoby się go zmienić;) ale ta jak piszesz nie maly to wydatek ;( a czasami mąż pyra co mi kupić na prezent i nie wiem co ;)
Plaszcz. Niezbedna rzecz w garderobie a ja takiej nie mam. I tak sie zastanawiam, bo plaszcza potrzebuje 2 razy w roku-na grudniowe sluzbowe wigilie i sylwestra. Czesciej nie chodze, nie lubie, wole puchowki. I tak sobie mysle czy jednak zainwestowac (bo to rzecz nietania) i trzymac latami w szafie by czasem zadac szyku czy jednak nie i mimo wszystko (czyli mimo wszelkim zasadom stylu) do wieczorowej kreacji i szpilek wrzucac puchowke. Czy to jest Waszym zdaniem wielki obciach?:-)
Ja powiem tak jak kto woli wiadomo ten płaszcz faktycznie nadaje takiego dodatkowego szyku elegancji i klasy. Ja mam podobnie jak ty jakoś nie lubię chodzić w płaszczach mam ze dwa płaszcze które tak naprawdę nie wisza w szafie tylko są schowane gdzieś na strychu i faktycznie wyciągam je od takich większych okazji gdzie muszę ubrać się naprawdę elegancko .Dla mnie płaszcz na takie codzienne chodzenie po prostu jest niewygodny jest to coś co wygląda ale nie dobrze się w nim czuję .Wolę ubrać jakąś kurtke grubą bluzę zdecydowanie stawiam na wygodę na takie codzienne dni .Natomiast gdzieś tam schowane te płaszcze mam w razie w.Wydaje mi się że chyba dobrze byłoby zainwestować w 1 płaszcz jakiegoś neutralnego koloru który będzie pasował do każdej stylizacji mieć go właśnie na te dwie trzy okazje w roku i później na ostatnią chwilę nie stresować się że miała być puchówka która miała pasować a jednak okazuje się że wyglądamy trochę zabawnie I nie do końca czujemy się dobrze
Jeżeli chcesz kupić by leżał w szafie to odradzam kupna,ale może się okazać że nagle plasz jest tak cudowny ze nie wyobrażasz sobie dnia bez niego.Moze dostosuj plaszcz pod swoj styl.
Jak dla mnie to te kamizelki strasznie drogie a jednak Płaszcz bardziej funkcjonalny i raczej z mody nie wyjdzie jeśli będzie w miarę klasyczny kroj ;)
Ja tam w płaszczach chodzę na co dzień nie od święta więc w sumie u mnie by się nie kurzył , w kurtkach puchowych chodzę jak jest naprawdę zimno. Teraz zima to nie zima i płaszczyk w zupełności wystarczy. Poza tym ja lubię elegancko wygladać więc dobrze się czuję w płaszczach , Musisz sobie przemyśleć w czym się lepiej czujesz
Jaki masz płaszcz na myśli? Jakiś taki z prawdziwego futra czy normalny materiałowy? Ja w swojej garderobie mam zarówno kurtki jak i płaszcze zwykłe takie materiałowe oraz z sztucznego futerka i uwielbiam we wszystkich chodzić tak samo. Płaszcz noszę do sukienek, tunik ale nawet i spodni. Moim zdaniem taki zwykły materiałowy płaszczy pasuje do wszystkiego i wydatek też nie jest aż taki wygórowany. Jeżeli nie potrzebujesz na już to możesz poczekać na zimowe wyprzedaże a na pewno uda Ci się kupić coś naprawdę bardzo fajnego w przystępnej cenie.
Ja kurtkę kupiłam w tamtym roku w mohito już kolejna i jestem bardzo zadowolona nie jest to kurtka tego typu że puchowa jest zimową ale cienka i jest w niej na prawdę ciepło poprzednia miałam 5 lat z tym że trochę się przybrało i musiałam nowa kupić.
Dla mnie troche słabo ubrać kurtke do sukienki ale doskonale cie rozumiem bo ja tez dlugo plaszcza nie miałam. Kupilam sobie taki z przeceny w sinsayu za 60!! Taniocha. Zwykly, czarny, dość cienki ( tski na jesień ale do samochodu zeby dojechac na jakąś uroczystość w zimie tez moze byc orzeciez)
Moze sprobuj tez zobaczyc cos na vinted skoro nie chxesz przeplacac. Ja sobie na zime kuoilam tam fajną kurtke.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.