to tez sie zdarza ;) dlatego warto chodzic do 2 lekarzy wiekszy procent na potwierdzenie zgodnosci plci
Znajomej do końca mówili że będzie córka i to sam profesor wykonywał badania usg . No to pod koniec miala całą wyprawkę różową dla wymarzonej córki. Na 2 dni w szpitalu przed porodem powiedział jej że będzie jednak syn i to była pomyłka. No i urodził się duży chłopczyk:)
paula.nolbert@o2.pl dlatego ja wyprawkę w neutralnych kolorach robiłam. Wózek beżowo-brązowy, teraz szaro-bialy. Prześcieradła do łóżeczka niebieskie. Ubranka co prawda od siostry po córkach ale wiele było pasujących dla chłopca.
Też postawiłam na neutralną. Róż to rozumiem dla dziewczynek ale nie lubie takich podziałów że żółty zielony to chłopięce moim zdaniem i niebieski dla dziewczynki jest.
Ja kupowałam z początku szaro białe w gwiazdki np. Także kolory neutralne żebym się nie zdziwiła na porodówce przez przypadek :D
Ja większość body mam koloru białego akurat.
W wyprawce postawiłam na biel dużo ubranek mialam w bieli i szarości dla synka. Dodatki też takie neutralne pasujące do wszystkiego.
ja przez to ze dostalam duzo ciuszkow po chlopcow mam cala chlopieca wyprawke, ale 1sze body itp sa uniwersalne.
za to moj facet to juz ostro leci z ciuchami, wszystkie dresiki sa typowo chlopiece