Drogie Mamy, co wolicie by zabierać na spacer akcesoria dla maluszka i Wasze rzeczy? Plecak dla mamy czy torbę na ramię?
jeśli z wózkiem to torba, jeśli na nogach to plecak by mieć wolne ręcę ;)
Ja nie jestem fanką plecaków, boję się że ktoś mnie okradnie a ja nawet nie zauważę. Mam kilka toreb dla maluchów i są one dla mnie najwygodniejsze, mogę nałożyć na rączkę wózka albo przełożyć przez ramię.
Ja kiedyś myślałam, że do wózka to torba. Bo sama nigdy, nie licząc lat szkolnych, potem z plecakiem nie chodziłam. Jednak dostałam się do testów plecaka w czasie przed narodzinami synka i nie kupiłam torby, bo stwierdziłam, że poczekam. I tak już prawie 1,5 roku mamy tylko plecak. Jest cudowny. Upcham tam wszystko, a biorę dużo dla dziecka i swoje rzeczy dodatkowo. W sklepie nie raz jeszcze zakupy dopakuję. Zazwyczaj mam go przypiętego do wózka. Jednak jak musimy gdzieś iść to odczepiam i zakładam na plecy, a wolne ręce przy żywym dziecku są na wagę złota. I plecak równomiernie rozkłada ciężar, a ja zawsze mam go wypchanego, więc na pewno jest wygodniejszy niż torebka.
Plecak to zdecydowanie wygodniejsza forma. Wszystko się zmieści,rąk nie zajmuje no i przede wszystkim mniejsze obciążenie dla kręgosłupa mamy, a to bardzo ważne :D bo przy dzieciach trzeba mieć kręgosłup ze stali
Plecak jest o wiele funkcjonalniejszy niż torba. I mimo że byłam zwolenniczką toreb na ramię to preferuje teraz plecaki
Ja jestem fanką plecaczków :)
ja uwielbiam mieć wolne ręce,zawze mam torbę zapieta do wózka,z racji tego że lubie mieć wszystko pod ręką torba zawsze napakowana.natomiast myslałam juz o plecaku bo czasami jak nosze torbe na ramie i córke to mi nie wygodnie...i w takich sytuacja plecak tutaj byłby praktyczniejszy...A super gdyby miał opcje zapieci na wózek
DoNiWe ja tak samo. Torba przypięta do wózka ale przy chodzącym dziecku zwłaszcza na placu zabaw to nie jest praktyczne bo trzeba mieć przy sobie ją przecież. Więc plecak w takich sytuacjach jest praktyczniejszy
Mam podobnie do was jeżeli chodzi o spacery to tylko plecak który nie będzie ograniczał przy ruchach , bo za moim to trzeba się czasami nabiegać. A jak wózek to torba chociaż ja mam teraz przywieszony plecak bo nie chce mi się przekładac ;)
O widzę, że w tym miesiącu do wygrania plecak :D mega ładny.
O widzę, że w tym miesiącu do wygrania plecak :D mega ładny.
Piękny ten plecak. Cudo, jeszcze ładniejszy niż te poprzednie wersje.
do wózka używam torby, do lekarza, szybkie wyjscie zdecydowanie wolę plecak. Natomiast jak jedziemy z naszą trójeczką to przydałaby się torba podróżna :D dla dwójki najmłodszych trzeba zabrać sporo rzeczy, nie zawsze uda się zmieścić wszystko co byłoby potrzebne.
A plecak do testów jest cudowny ❤️
A propos plecaka, ten do przetestowania w grudniu jest swietny
Prawda, cudny ten plecak! Zawsze chciałam sobie kupić ale ciagle były inne wydatki etc :D teraz latam z mała torebka i eko szmacianka w ręce xD mało wygodnie, no ale wypchana torba na ramie tez nie jest wygodna, a ten plecak mnie zainspirowal znów, jak nie wydam na nic pilniejszego to na urodziny sobie taki sprawie ;)
oj tak rewelacyjny ten plecak,heh zanim napisałam poprzedni wpis nie wiedziałam że jest do testów.
Ja używam na zmianę,a wszystko zależy czy idziemy tylko ja i syn ,czy jeszcze ktoś z nami.Jesli wybieramy się tylko we dwoje to ja zdecydowanie wolę plecak.
MamaHani dokładnie jest prześliczny ;) marzenie taki mieć ;)
Oj tak piękny ten plecak. Ja po poprzednich pokochałam plecaki, więc tym też bym się intensywnie zajęła :D