Dziewczyny ostatnio natrafiłam na podpaski wielorazowe i zastanawiam się czy są coś warte.Ceny sa rożne i wąchają sie od 15 zł do nawet 100 zł Są rożne rozmiary pewnie w zależności od obfitości miesiączki,sa podpaski na dzień i na noc,są długie krótkie i maja piękne wzory.osobiście produkt mnie zaciekawił.Co sądzicie???Uzywałyście???
Mnie również. Może dlatego że nie jestem zwolenniczką jakichkolwiek podpasek. Wolę ubrać tampony.
Podpaski się czuję. Ja np stojąc koło kobiety ktora ma okres czuje ten specyficzny "zapach" i wiem o tą ma okres. Mi jest ogólnie nie wygodnie no nie lubię :D
Anulka ja ogólnie te w większości używam tamponów mnie te podpaski zaciekawiły ale właśnie wole poznać wasze opinie.Czytalam opinie pod produktem i tam każdy zachwala,że nie przecieka,jest wygodna i ogólnie same.superlatywy...
Co mnie też jeszcze dziewczyny zdziwiło to to że tam laski zalecają 3 szt na okres- dwie na dzień i nedna noc- szok że tak mało....I tu pytanie czy one takie chłonne???
Być może. Tylko to pranie mnie przeraża. Na pewno najpierw trzeba by odpłukać i dopiero do pralki lub prać tylko ręcznie ,co wydaje mi się zdecydowanie nieprzyjemne.
Słyszałam ale nie używałam póki co mnie nawet nie przekonały, coraz częściej zaczynam się zastanawiać nad kubeczkiem menstruacyjnym :) na pewno po podłogu będę chciała porozmawiać z ginekologiem o wadach i zaletach :)
No mnie też nie bardzo to przekonuje. Nie wyobrażam sobie zmiany takiej podpaski np gdzieś na wyjeździe. Schować do torebki? Nie slyszalam ogólnie wcześniej o takich ale nie zdecydowałabym się
Mnie również nie przekonują tego typu rzeczy a nawet mnie to brzydzi. Tak jak piszecie co z tym zrobić na jakimś wyjeździe czy w pracy, gdzie schować zużytą podpaskę. Samo pranie to chyba też nieprzyjemna rzecz nie tylko dla nas ale też innych domowników. Jakoś nie wyobrażam sobie wiadra w łazience z odmaczającą się podpaską.
Madzia,no właśnie mam to samo. Jestem w stanie zrobić wiele rzeczy, ale akurat to jeśli jest możliwość odpuścić i załatwić to w inny sposób to ja wolę to tradycyjne rozwiązanie.
Fajnie ,że niektóre z kobiet chcą i lubią takie eko rozwiązania i jak najbardziej to pochwałę ,ale akurat to nie dla mnie.
Ja to nawet się zastanawiam jak to prac bo krew jednak jest ciężka do sprania, więc nie wiem czy takie zwykłe namoczenie by pomogło BN i po takim częstym praniu na jak długo takie majtki by się sprawdziły.
Moze było by to dobre rozwiązanie dla kobiet który przytrafia się sporadyczne nietrzymanie moczu nizeli okres
Ja styczności z takimi podpaskami nie miałam natomiast osobiście chyba bym się nie zdecydowała tak samo jak nie zdecydowałam się na wielorazowe pieluchy przy dziecku tak i takie podpaski do mnie nie przemawiają nie przemawiają do mnie ich wzorki kolory bo nie o to tutaj tak naprawdę w tym chodzi aby takie podpaski były ładne tutaj chodzi o higienę ja jestem osobą która musi mieć szybko sprawnie i na temat takie wielorazowe zabawy to jednak nie jest moja bajka Zdecydowanie wolę podpaskę którą ściągnę wyrzucę zakładam czystą świeżą nową .Natomiast jeżeli ktoś próbował i i odpowiada mu takie rozwiązanie bije brawo i moim zdaniem bardzo duży plus jeżeli chodzi o ekologię
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.