Podziekowania dla gości chrzest

Nowe dziewczyny zwróćcie uwagę, że Pati szukała pomocy 25 października i już dawno przygotowała upominki bo już jest po chrzcie :grinning:

5 polubień

Często wtedy proponują zwrot połowy kosztów za produkt ale produkty zostają u ciebie.

@Wesola95 słusznie zwróciłaś uwagę :grin:
@AnZiMa my już jesteśmy po chrzcinach prezenciki już rozdane ale myślę że dla kogoś ten post będzie pomocny i komuś napewno pomoże kiedy będzie szukać inspiracji na chrzciny bądź urodzinki itp.:blush:

1 polubienie

A z taką praktyką to się spotkałam w różnych firmach. Raz nawet tak miałam z Zalando, ale miałam wybór, 1 przelali mi część kasy, żebym mogła naprawić wadę (tu akurat buty, które się rozkleiły po 3 tygodniach) lub 2 mogłam te buty odesłać i wtedy przelaliby mi resztę :sweat_smile: buty odesłałam i dostałam pełny zwrot

Też wolała bym odesłać i otrzymać całość. Co mi z sklejenia klejem jak zaraz by się spowrotem roskleiły zaraz. A tak kasa cała i można nowe buty sobie kupić. Bardzo dobrze zrobiłaś.

1 polubienie

No ja właśnie o tym samym pomyślałam, chociaż tych butów było mi wyjątkowo szkoda, bo wyglądały naprawdę super, ale jakie były przy tym wygodne!! Moja mama swoje ma do dziś, już chyba 4/5 lat i z jej akurat nic się nie dzieje… ja trafiłam niestety na jakieś felerne :((

Czasem tak bywa niestety , ze trafi się nam jeden egzemplarz źle zrobionych butów. Ja właśnie muszę sobie zamówić jakieś na zimę , nie kupowałam bo nie było zim teraz jak sypnęło dwa tygodnie temu to byłam bez butów zimowych​:see_no_evil: teraz jak nie ma sniegu nie mogę złapać motywacji żeby poszperać :rofl:

1 polubienie

Haha ja jeszcze pare lat temu kazda zime zawsze przechodzilam w adiddasach :joy: teraz chyba w koncu troche wydoroslalam i jakies tam zimoweczki w szafie mam :see_no_evil: ale to i tak nie oznacza ze sa moim pierwszym wyborem jak gdzies wychodze . Chyba ze wlasnie posypie snieg albo ulewy .
Kiedys marzylam o moon boot ale przemyslalam , ze pewnie i tak nie bede ich nosic i jakos temat w glowie ucichl ale chyba znowu zapragnelam je miec :see_no_evil:

Ja tak samo w adidasach wszędzie śmigam i mąż mi mówi żebym sobie kupiła jakieś buty na zimę albo on mi kupi . Ja mówię że spokojnie zamówię sobie , q on że jak nie to mi schowa adidasy i kupi sam :rofl:

Hahaha o niee , nie wyobrazam sobie chcac na szybko wskoczyc do samochodu zakladac buty z zamkiem :dizzy_face:
Moj mi marudzi o kurtce :joy: tez juz mi grozil , ze mi sam kupi ciepla kurtke na zime :sweat_smile: bo ja sama jakos sie zebrac nie moge , ale mam na to wytlumaczenie . Po co mi kurtka , kożuch czy inne furto jak jutro ma byc u mnie 12 stopni na plusie :roll_eyes:

U nas tak samo ciepło 14 stopni, z zimowej przeszłam na jesienną kurtkę bo w zimowej jest za gorąco, poszłam w zimowe córkę odprowadzić do szkoły to cała spocona wróciłam :see_no_evil:

Super pytanie — przy 14 gościach można naprawdę pokombinować i przygotować fajne, kameralne upominki z klimatem. Byłam ostatnio na chrzcie u kuzynki i dostaliśmy świecę zapachową jako podziękowanie za przybycie na chrzest :blue_heart: coś w stylu tej na zdjęciu :wink:
Pachnie przyjemnie, wygląda elegancko i sprawia, że goście czują się wyjątkowo.
Ja bym taką świecę postawiła przy nakryciu każdego gościa – zarówno dla dorosłych, jak i dzieci będzie uroczym drobiazgiem.

1 polubienie

Fajna taka Świeczuszka samemu można takie zrobić za grosze w sumiw pozamawiać sobie wszystko , na mam w domu wosk sojowy i knoty ale musialabym mieć czas żeby w takie świece się pobawić może kiedyś porobie sobie tak dla siebie :grinning:

Ja nie mam butów takich na zimę typowych też, ale u nas niestety jak śnieg spadnie, to leży maks 2/3 dni, więc też szkoda mi kupować dobrze ocieplone buty, które są drogie, skoro nie będę ich nosić, bo takich mrozów dużych też nie ma i po prostu robi mi się od stóp gorąco :rofl::rofl:

Ja planuje dla gości takie misie z wosku, są na allegro :slight_smile: sama jakbym dostała takie to bym się cieszyła, na pewno bardziej mi się podoba niż magnes na lodówkę :smiley:

2 polubienia

Śliczne misie :blush: ja zamierzam sobie kupić trochę takich form i samej porobić sobie świeczuszki o różnych kształtach.

bardzo fajny pomysł na prezencik

Ja na babyshower dawałam moimi dziewczynom właśnie w takim kształcie różowe mydełka :blush:

Ooo robilas sama ? Czy zamawialas ? Jesli zamawialas to z jakiej strony i jaki jest koszt ?

Bardzo doceniam pracę rękodzielników i hobbystów i jeśli mogę to kupuję bezpośrednio od nich wspierając maleńkie biznesy. Na Facebooku należę do grupy z rękodziełem i tam ogłosiła się dziewczynna z mydełkami, dogadaliśmy szczegóły i zamówiłam od niej, wyszło 5 zł za sztukę już w celofanie ze wstążką + koszty wysyłki :blush:

Super cena .
Ja tez uwielbiam ludzi tworzacych z pasją i przedewszystkim pomyslem . Na moj panieński zamowilam dziewczynom szampaniki obsypane brokatem z dolaczona slomka i dedykacja . Taki drobiazg w podziekowaniu za organizacje i dobrą zabawe . Teraz 28.12 bedziemy chrzcic małą ale bez prezencikow