Podziekowania dla gości chrzest

U nas tak samo , chcieliśmy żeby każdy czuł się komfortowo i usiadł tam gdzie mu odpowiada towarzystwo.:smiley:

No właśnie a tak każdy usiądzie gdzie będzie chciał. Byłam na weselu to nas posadzili w takim miejscu , że z dala od rodziny i z nieznajomymi

U nas bardzo fainie to sie sprawdzilo . Kazdy byl zadowolony o dziwo :sweat_smile: i naprawde wszysycy swietnie sje bawili .
@Magdallenka0897 o kurcze to serio nie fajnie. Ale poznaliscie sie ? Jakos to pozniej poszlo ? Czy do konca weselicha tak niezrecznie ?

Jeszcze obok posadzili fotografa i kamerzystę :rofl::face_with_peeking_eye: taaak, jak już każdy sobie wypił to było lepiej , ale nie ma to jak z rodziną

1 polubienie

O to mega dziwnie . Ja dla uslugodawcow zrobilam osobny stolik , panowie karmerzysci , dj ,fotograf i panowie od bryczki mieli po prostu swoj :grin:

Polecam Candyworld.pl :grin: slodkie lyzeczki, cukierki w malych paczusiach czy lizaki to fajny pomysl na podziekowanie a nie bedzie zbedna pierdola w domu :wink: kazdy z checia zje i milo wspomni czas spedzony w tak waznym dniu :blush:

Właśnie w tamtym roku dostaliśmy podobne ale na Komuni :slight_smile: coś innego

Widziałam na ig jak pokazuje swoją pracę ta babeczka , a łyżeczkami poleca jeść lody :star_struck::star_struck::star_struck:

Tak a łyżeczki sa też fajne do herbaty czy kawy :wink:

1 polubienie

Ja myśle teraz nad upominkiem na roczek synka :grinning: dziś kupiłam trochę dekoracji na temu , wydałam dziś trochę kasy​:see_no_evil:

1 polubienie

A co ciekawego zamówiłaś ? :smiley:

Kupiłam dwa łuki stelarze metalowe na ściankę, mam w domu koło ale mam inną koncepcję i w sumie te łuki nie zajmują tyle miejsca więc na urodziny w mieszkaniu sprawdzą się świetnie, Kupiłam personalizowane serwetki pompony papierrowe xestaw balonów na hel samoloty i numer jeden , bierznik na stół, błękitną trawę pampasową kilka odcieni niebieskiego , błękitną trawę będzie na dekorację , złoty napis na ściankę. :smile: i to jeszcze nie koniec , jeszcze sporo muszę kupić jeszcze.

1 polubienie

Ja ze słodyczy to bez limitu to Grześki mogla bym jeść :sweat_smile:

A jadłaś ptasie mleczko Grześki ? :smiley:

1 polubienie

Oo ja nie jadłam takiego ptasiego mleczka a gdzie można kupić?

2 polubienia

Kiedyś je kupowałam w dino

1 polubienie

Serwetki personalizowane ? O kurna . Podrzucisz mi link ? Brzmi jak cos co bym potrzebowala

1 polubienie

Ja zrobiłam ciasteczka i wywołałam zdjęcia małej w wersji ala instax, bardzo gościom się spodobało że mogą taka mini pamiątkę zabrać do domu a resztę zjeść :sweat_smile:
Ale tak jeszcze podpowiem odnośnie balonów żebyś np. w action się zaopatrzyła w 1 albo nadmuchała wcześniej by mieć czas na ewentualny szybki zakup bo nam niektóre balony z temu średnio się dmuchały albo pekly

Na podziękowanie dla gości miałam taki zapisany pomysł , gdyby chrzciny odbywały się w okolicach świąt Wielkanocnych

1 polubienie

Ooo nie jadłam , nawet nie wiedziałam że takie są :smiling_face: