Podziekowania dla gości chrzest

Oj znam to ja mam też czesto problem ze zdjeciami żeby ogarnąć a potem mam do wywolania ok 800 zdj z całego roku🤣

2 polubienia

Ja mam ponad 6 tys … . Nie z całego roku of course tylko jeszcze wczesnej :scream::grin::face_with_peeking_eye:

W sensie 6 tys na telefonie mam do segregacji, nie do wywołania

Ja też tak mam… tera mam ok 600 do wywołania i teraz to już spora kwota się za to robi :rofl:

Wywołaj na uwolnij kolory tam są fajne ceny im więcej tym cena niższa :blush: ja tylko tam wywołuje :smiley:

2 polubienia

Ja tez :slight_smile:
Teraz jest jeszcze promka na odbitki warto zajrzec.

1 polubienie

Ooo ja zawsze wywoływałam w empiku. Nie słyszałam o tej stronę wcześniej

Polecam. Robie tez u nich fotoksiazki i fotoobrazy i zawsze bylam zadwoolona :slight_smile:

3 polubienia

Muszę zobaczyć jak cenowo wychodzi u nich fotoobraz i czy mają duże formaty .

Teraz widzialam kod rabatowy na 60x40.
Zamawialam wczoraj 50÷70 i 50x50 i razem 180 zl. Ale w tantym tygodniu na 50x70 byl kod rabatowy 20%. Ale nie zdazylam ogsrnac.

Ja też uwolnił kolory i colorand

Ka na colorand robiłam fotoksiążkę i przyszła mi taka malutka kiedyś :crazy_face: i do tego iedno zdjęcie było tak uciętę że nawet glowy nie było widać :see_no_evil:

Mega ci wyszły :heart_eyes: ja poszłam na leniucha i kupiłam gotowce Twoje są przepiękne :face_holding_back_tears:

Dziękuję :wink: wydrukowałam teraz vinietki w takim klimacie :slight_smile:

1 polubienie

Super , fajnie jak można coś samemu zaprojektować i wydrukować

1 polubienie

Ja jak.mamy kolo 30 osob to nie bawię się w winietki :slight_smile: a tak mielismy. Jakos wszyscy usiedli od razu i bylo ok. Zeezzta potem.i tak rotacja caky czas :slight_smile:
Pewnie przy 50 osobach juz bym je rozważala.

Ale fakt - fajnie jak.mozna cos samemu stworzyć . Podziwiam ze się Wam.chce :slight_smile:

Ja miałam obiad po ślubny na 34 osoby i każdemu zrobiłam winietkę , wtedy był by zamęt :face_with_peeking_eye: i tyle razy sprawdzałam czy wszystkie mam a o 4 rano w dniu ślubu pisze do mnie menadżerka że brakuje jednej winietki :joy: i na szybko trzeba było drukować

U nas niecałe 30’i robimy w domu więc nie wiem czy ostatecznie je użyje ale w razie co mam
Smsa zrobiłam mam drukarkę więc najwyżej wyrzucę ;D

U Nas i na chrztach i pi slubie gości bylo miedzy 30 a 38 osób:)
Wszystkie 3 imprezy w tym samym lokalu. I bez winietek bylo ok :slight_smile:
Ale wiadono roznie bywa. Czadem lepiej miec niz nie mieć:)
A jak się samemu zrobi to i koezta mnoejsze.

1 polubienie

A ja miałam wesele na 100 osób bez winietek . Tylko zespół po toaście powiedział , że rodzina panny młodej na prawo , rodzina pana młodego na lewo , a znajomi i przyjaciele na środku . I każdy miał odrazu miejsce , nie było zamętu , a ja nie czułam się zestresowana, że kogoś źle usadziłam i nie miałam dodatkowej roboty.

1 polubienie

Ja na te 34 tak się głowiłam kogo gdzie umieścić :sweat_smile::face_with_peeking_eye: ale wyszedł by większy zament gdybym ich nie zrobiła

1 polubienie