Dokładnie, a wkłada w to całe serce, i to zawsze są najlepsze efekty , chociaż powinien w tym kierunku coś zacząć robić, dodatkowo zajmować się tym po pracy ![]()
Ja wykonałam kilka ścianek i większość właśnie była na balonach z temu/shein/alie. Nic zupełnie się z nimi nie działo a ścianka nawet się utrzymywała przez kilka dni. Często też dostawałam gratisy do dużych zamówień
biorąc pod uwagę, że zwykle ta ścianka jest na 1 max 2 dni to nie bawię się w jakiś profesjonalny sprzęt. A zawsze to efektownie wychodzi
Mieliśmy sporo balonów z temu - ale tych na hel. I są naprawdę spoko.
Malemu 11 pazdziernika robilismy urodzinki a balon 2 i straż pożarna dalej ladnie sie trzymaja.
Podejrzewam, że w sklepach biorą dokładnie te same balony, tylko z większą marżą. Teraz przecież wszystko jest z Chin
Miałam identyczną sytuację z etui, ja kupuję z Temu i sprawdza się super, a mój chłopak raz potrzebował na już i poszedł do sklepu, to sprzedawca mu mówi, że te z Temu to badziew, bo jak spadnie telefon, to ekran pęknie. A mój już tyle razy lądował na ziemi i nic mu się nie stało
To na pewno warto wykorzystać swoj talent ![]()
Trzymała się 3 dni - spokojnie by jeszcze mogła wisieć przez kolejne tygodnie gdybyśmy nie musieli tego zdjąć
Oczywiście że kupują z chin a potem dwa razy tyle wołają . Jakosciowo te z chin nie odbiegają od innych .
Ja kiedyś kupowałam na allegro na roczek córki i tam był napis "mam już roczek " i przyszły takie jakieś stare sztywne i posklejane
oczywiście opinię na allegro im napisałam…
@daga1271 ten ciemny kolor balonów jaki ładny ![]()
@Skylark ładna ścianka
super wyszła ![]()
Piękne te wasze ścianki , lubię patrzeć na takie różne inspiracje
ja kiedyś zamawiałam z Ali takie w kropeczki do zabawy dla syna to jakość można by powiedzieć niezniszczalne nadmuchać je można było razy dwa co standardowo i nie pękały jeszcze syn się na nich kulał ![]()
![]()
![]()
Ja na chrzest mojej córki zrobiłam takie małe woreczki z cukierkami dla każdego i zamówiłam persanolizowane magnezy z datą chrztu i dziekuje za przebycie oraz ze zdjeciem
zdjeciem mojej córeczki goście byli zachwyceni
Ta ścianka wygląda fantastycznie, super pomysł pięknie wygląda
Ja zamówiłam takie . Rok temu córce też takie zamówiłam u tego samego sprzedawcy są świetne. Na papierowestory.pl
@Patrycjaw25 ale śliczne zdjecie na megnesie
Napewno goście byli zadowoleni
Kupiłam laminator na Amazonię za 45 zł sprawdza się genialnie !
Wow, super cena, za 45 zł to naprawdę świetny zakup ![]()
Taka pamiątka magnes na lodówkę super ![]()
My też kiedyś takie dostaliśmy w podziękowaniu i wisi u nas !![]()
![]()
Ojej jakie śliczne. Gdzie zamawiałas te mini nutelle?
W Dino są w stałej ofercie ![]()