Podziekowania dla gości chrzest

Dokładnie, a wkłada w to całe serce, i to zawsze są najlepsze efekty , chociaż powinien w tym kierunku coś zacząć robić, dodatkowo zajmować się tym po pracy :slight_smile:

1 polubienie

Ja wykonałam kilka ścianek i większość właśnie była na balonach z temu/shein/alie. Nic zupełnie się z nimi nie działo a ścianka nawet się utrzymywała przez kilka dni. Często też dostawałam gratisy do dużych zamówień :slightly_smiling_face: biorąc pod uwagę, że zwykle ta ścianka jest na 1 max 2 dni to nie bawię się w jakiś profesjonalny sprzęt. A zawsze to efektownie wychodzi

Mieliśmy sporo balonów z temu - ale tych na hel. I są naprawdę spoko.
Malemu 11 pazdziernika robilismy urodzinki a balon 2 i straż pożarna dalej ladnie sie trzymaja.

Podejrzewam, że w sklepach biorą dokładnie te same balony, tylko z większą marżą. Teraz przecież wszystko jest z Chin :see_no_evil: Miałam identyczną sytuację z etui, ja kupuję z Temu i sprawdza się super, a mój chłopak raz potrzebował na już i poszedł do sklepu, to sprzedawca mu mówi, że te z Temu to badziew, bo jak spadnie telefon, to ekran pęknie. A mój już tyle razy lądował na ziemi i nic mu się nie stało

To na pewno warto wykorzystać swoj talent :blush:

1 polubienie

U nas z temu wyszło tak

I miesiąc wisialo

3 polubienia

Trzymała się 3 dni - spokojnie by jeszcze mogła wisieć przez kolejne tygodnie gdybyśmy nie musieli tego zdjąć

2 polubienia

Oczywiście że kupują z chin a potem dwa razy tyle wołają . Jakosciowo te z chin nie odbiegają od innych .
Ja kiedyś kupowałam na allegro na roczek córki i tam był napis "mam już roczek " i przyszły takie jakieś stare sztywne i posklejane :see_no_evil: oczywiście opinię na allegro im napisałam…
@daga1271 ten ciemny kolor balonów jaki ładny :heart_eyes:
@Skylark ładna ścianka :smiling_face_with_three_hearts: super wyszła :blush:

2 polubienia

Piękne te wasze ścianki , lubię patrzeć na takie różne inspiracje :heart_eyes: ja kiedyś zamawiałam z Ali takie w kropeczki do zabawy dla syna to jakość można by powiedzieć niezniszczalne nadmuchać je można było razy dwa co standardowo i nie pękały jeszcze syn się na nich kulał :face_with_hand_over_mouth::rofl::rofl:

1 polubienie

Ja na chrzest mojej córki zrobiłam takie małe woreczki z cukierkami dla każdego i zamówiłam persanolizowane magnezy z datą chrztu i dziekuje za przebycie oraz ze zdjeciem

zdjeciem mojej córeczki goście byli zachwyceni

3 polubienia

Ta ścianka wygląda fantastycznie, super pomysł pięknie wygląda

Ja zamówiłam takie . Rok temu córce też takie zamówiłam u tego samego sprzedawcy są świetne. Na papierowestory.pl

2 polubienia

I takie podziekoowania jeszcze muszę karteczkę xaprojektować i wydrukować do słoiczków i będzie :smiling_face_with_three_hearts:

4 polubienia

@Patrycjaw25 ale śliczne zdjecie na megnesie :heart_eyes:Napewno goście byli zadowoleni

Kupiłam laminator na Amazonię za 45 zł sprawdza się genialnie !

Wow, super cena, za 45 zł to naprawdę świetny zakup :smiling_face:

Taka pamiątka magnes na lodówkę super :heart_eyes_cat:

My też kiedyś takie dostaliśmy w podziękowaniu i wisi u nas !:heart_eyes::heart_eyes:

Ojej jakie śliczne. Gdzie zamawiałas te mini nutelle?

W Dino są w stałej ofercie :grinning: