Hej mamuśki co Wy na to żeby założyć oddzielny wątek w którym mogły byśmy się dzielić naszymi codziennymi smutkami radościami i troskami …
Tak ogólnie o życiu
Uważam,że to bardzo dobry pomysł.W niektórych wątkach właśnie tak jest, że najpierw wszyscy piszą na temat a ostatecznie kończy się zupełnie innymi tematami ![]()
Także ten wątek może się przydać ![]()
Oliwcia bardzo dobry pomysł…
Bo i tak gdzieś to chciałam napisac, ale nie wiedzialam gdzie. Nie chce żebyście pomyslaly, ze mnie tutaj tak mało bo byłam tu dla nagrody czy cos w tym rodzaju…postaram się być bo chce. Po prostu chce dla samej siebie.
Teraz jednak mam co innego w głowie bo dziś zmarł mój dziadek i ciężko mi
Pomysł z wątkiem dobry.
Patrycjaj18, strasznie mi przykro.
Patrycja mega wspolczuje …
Ja juz jakis czas sie zamierzalam z zalozeniem tego watku ale jakos tak schodzilo … Ostatnio echo serduszka potem wizyta i ginekologa dzis szpitala i badania z córcia jednym slowem mowiac ciagle dzien wariata
… Aaaaaa i jutro fizjoterapia ze starsza córą
Co do miejsca to wydaje mi sie ze tu chyba taki najabardziej tematyczny dział … Co prawda rzadziej odwiedzany niz pozostale no ale moze My to zmienimy ![]()
Patrycja każdy zaglada i udziela sie na tyle na ile mu czas na to pozwala ja sama nie jestem caly czas tylko gdy mam chwile wolnego
takze spokojnie
Patrycja, wyrazy współczucia:(
Olivcia, bardzo ładnie to ujełaś-kazdy na forum jest tyle na ile może.Kazdemu może nagle wypaść gorszy czas i zwyczajnie nie może tu być z różnych względów.Wydaje mi się,ze raczej większość to rozumie.
Dokładnie, forum jest dopiero na drugim miejscu. Na pierwszym jest życie rodzinne i sprawy z nim związane. Dopiero jak się ogarnie realne życie ma się czas na forum.
Bardzo dobry pomysł bo czasami się gubię gdzie co pisałam w innych wątkach
A mimo zaznaczenia że chce otrzymywać powiadomienia to nic nie przychodzi…
Patrycja bardzo mi przykro, trzymaj się kochana
Również popieram propozycję tego wątku, szczególnie teraz jak mam mniej czasu i nie mogę śledzić wszystkiego na bieżąco.
Patrycja wyrazy współczucia:(
Wątek sper.
Patrycja wyrazy współczucia.
Wiadomo że forum to tylko jak czasu starczy, najpierw dziecko i inne obowiązki. Jak pracowałam to wcale na nie nie miałam czasu bo cały dzień w biegu, dom ogarniamy wieczorami po powrocie i potem padałam i nigdy nie było jak na forum zajrzeć
Dzień dobry ![]()
U nas mega pochmurno i zbiera sie na deszcz a tak liczylam na sloneczko
Hejka!U mnie jest słonecznie:)
Aż buzia sama się śmieje ![]()
Miłego dnia dla wszystkich :*
Moniczka, to poproszę trochę tego Twojego słońca. U mnie na razie zimno i pochmurno, może wypogodzi się popołudniu.
Aaaaaaa jeszcze to mi teraz potrzebne krew mi z nosa leci ![]()
qazz, zapraszam w góry świętokrzyskie;) słonko na razie ładnie świeci ![]()
Oliwcia, mnie w pierwszej ciąży często krew z nosa leciała ,pomógł szybko rutinoscorbin.
Podobno to przez brak jakiś witamin.
Monia u mnie to słonko ledwo się przez las przebija ![]()
A mała od samego rana daje popalić… w nocy też się nie popisala wstała o 2 powiedzmy wyspana…
Ja z Hanią w ciąży też miałam problemy z krwią z nosa… lekarz powiedział że to przez niskie ciśnienie… i taką urodę ![]()
Góry Świętokrzyskie z chęcią bym zobaczyła, szczególnie po przeczytaniu wszystkich tomów “Szeptuchy”. Mam nadzieję, że jak synek trochę podrośnie, to uda nam się pozdobywać szczyty i odkryć ich tajemnice.
Patrycja współczuję ![]()
5.03 obchodziłam 3 rocznicę śmierci mojego dziadka, który był dla mnie jak ojciec, którego nie miałam
Rozumiem co czujesz!
Dużo siły!!!
A my od wtorku mamy super nowe łóżko dla młodego- takie łóżko domek
I te 2 noce spał w nim sam, a my odzyskaliśmy łóżko!
Dodatkowo dostał się wstępnie do publicznego przedszkola
ot małe radości ![]()
Oliwcia a u nas słonko i cieplutko ![]()
Moniczka u mnie raczej nie witaminy a to ze biore acard na codzien i zastrzyki z clexane na rozrzedzenie krwii …
Mamy i my slonko ![]()
![]()
![]()
Obejrzyjcie sobie
https://youtu.be/a1kGi-X2_C8
Mama Hani, czasami słonko zachodzi za chmury ale twierdzę,że i tak mamy dziś ładny dzień.Gdyby jeszcze ten wiatr raczył przestać wiać to było by o wiele przyjemniej.
Qazz, zapraszamy w świętokrzyskie ! Wybierzcie się , naprawdę warto;)
Zamarancza,to i u Was fajny dzień,dobry humor oby jak najdłużej takie chwile trwały ![]()
Oliwcia, aha … już rozumiem
Dobrze,że chociaż dzień zrobił się ładniejszy:)