Chcę zacząć swoją przygodę z paznokciami i przychodzę do was z pytaniami: jakie lakiery hybrydowe polecacie? Jakie bazy topy? Plus jakie polecacie zele do przedłużania?
Będę wdzięczna za każdą pomoc
https://e-urodowo.pl/lakier-hybrydowy-bez-lampy-nowoczesne-rozwiazanie-dla-pieknych-paznokci/
A i jakie jeszcze opinie macie na temat lakierów hybrydwych bez lampy?
Może porozmawiaj z jakąś kosmetyczka to Ci doradzi coś :)
Jeśli chodzi o bazę to mam polecona przez kosmetyczkę i jest rewelacyjna- Repair Base od Nails Company.
Lakiry natomiast mam z różnych firm i najlepsze chyba są Semilac i Neonail.
Kurcze ja sie zbieram zeby kuoic te z biedry bo są tanie i duzo osob poleca je :D
duzo zalezy nie tyle od firmy co od koloru :) ja mialam np z eveline i czerwone rozowe super a bezowe masakra
Szczerze polecam lakiery hybrydowe Claresa - rewelacyjna jakość za rozsądne pieniądze, wiem co piszę bo przerobiłam w temacie lakierów hybrydowych chyba wszystko co dostępne na rynku w różnych przedziałach cenowych i powiem szczerze że ta marka jest naprawdę świetna.
Tez zależy jaka kto ma płytkę paznokcia nie wszystkie lakiery hybrydowe są odpowiednie do danej płytki
A z Biedry to znaczy ich firmy jakiejś?
Ja z biedry nie wiem ....
Ja polecam Claresę - świetna cena, a te topy no wipe to jakieś cudo <3 plus mają fajne kolorki i długo się trzymają :) Sprawdźcie sobie https://claresa.pl/topy-hybrydowe
Faktycznie ceny super :) trzeba wypróbować
Ja sie skusilam na zestaw Simple chyba od neonail ..
wszystko super ale tak mi to zniszczyło paznokcie ze po kilku razach moje pazurki są jak kartka papieru dramat 🥺
A jakie.polexacie zwykle lakiery?;) Ja jeszcze nje mialam hybrydy a może by było warto chociaz pomalować teraz jak jestem na macierzynskim to mogę sobie na to pozwolić;)
Nie maluje paznokci ale kupiłam kiedyś kilka tanich lakierów w rossmanie
i nie polecam 😂 po godzinie były odpryski itp
wiec lepiej kupić jakaś lepsza firmę i wyższa cenę
No właśnie bo jak już pomalować i za chwile zmywać to tak kiepsko trochę zeby chociaz te kilka dni wytrzymało albo weekend powiedzmy ;)
Aniss mi jak pomaluje kosmetyczka zwykłym to około 2 ttyg się trzyma... ale siedze tam tak długo dopóki nie wyschną... a w domu to wiadomo tu się dotknie tam się dotknie i o...
U mnie ogólnie i hybryda lakiery bardzo słabo się trzymają już chyba mam taką płytkę paznokcia