Pomysł na prezent na slub

W którym miesiącu otrzymuje się pampersy ? Ostatnim razem dostałam olejek na rozstępy i od maja cisza :face_with_peeking_eye: a pamiętam, że w pierwszej ciązy (5lqt temu) częściej i więcej dostawałam tych upominków

@Mamamiski @Skylark no wlasnie, dlatego napisałam o ogólnym bonie do galerii w której jest dużo sklepów do wyboru, nie spotkałam się jeszcze z sytuacją żeby któryś sklep który mnie interesuje nie przyjął mi takiej karty, ale tak wiem, że niektóre są wykluczone, jednak to zdecydowanie mniejszość, home you, Empik i te z RTV je honorują :grinning: no i jak ktoś dostanie np. tysiąc złotych to ma wybór i nie musi się skupiać tylko na jednym konkretnym sklepie :grinning:

@Skylark ja nawet olejku nie dostałam :sweat_smile: a pampersy podobno po 33 tyg, @MamusiaNM a jak u Ciebie? Masz olejek? Czy tylko breloczki?:sweat_smile:

Dobrze, że Empik już teraz to jest sklep ze wszystkim praktycznie, nawet dzisiaj szukałam, to mogłam tam zamówić baterię łazienkową :rofl::rofl:

@Wesola95
olejku nie miałam poprzednio bo emaila wogole nie dostalam
a tym razem wpadl w spam i znalazlam go za pozno :face_with_peeking_eye: wiec oliwki tez nie mam :rofl:
wtedy odebralam pampersy i wydaly mi z wielką łaską bo im cos nie działało
teraz dopiero czekam bo z tego co slyszalam od roznych osob w roznym czasie dostały

Ja bym nie celowala w bony , jednak czy 1000 w gotowce czy 1000 w bonie to wydatek ten sam a pienieadze sa po prostu uniwersalne , moze młodzi chca leciec na wycieczke a moze zbieraja na nowy samochod.
Co do wygranych to my mielismy z lotto 24 zl wygrane :rofl:
Za to ze zdrapek okolo 550 zl
W rossmanie dostalam breloczek za tp zlotowek az sztuk 2 :rofl::stuck_out_tongue_winking_eye: ale nie jestem za bardzo regularna w tym

@asiam1 No to kupią za bon wycieraczki do tego nowego auta i nowe stroje kąpielowe na te wycieczkę :sweat_smile::sweat_smile:

Co do rossmana - to widzę, że obie poszalejemy za te złotówki :sweat_smile:

Ja nie mam nic z Rossmanna :rofl::rofl:

@asiam1 masz rację, pieniądze to coś uniwersalnego, co większości się sprawdzi, ale są osoby, które nie lubią dawać gotówki

@Mamamiski ja nie lubie dzieciom dawac pieniędzy, oczywiscie mowie o takich maluszkach , starszym to juz inna bajka
@Wesola95 sklepiemy sie i na waciki bedzie :grin: wycieraczkami mnie nie przekonalas bo nowe auta maja nowe wycieraczki ale im duzej o tym mysle to w sumie moga kupic zapach do auta :rofl: stroje kapielowe do mnie przemawiaja chyba ze wola gory to i jakies raczki sie znajda :see_no_evil:

Ja mam w Rossmannie calę 5 zl z tej piany :stuck_out_tongue:

Co do tych rzeczy z Rossmanna, ktore mkzama dostać- trzeba się zapiaac do klubu Rossnę i tam chyba byl też warunek że trzeba wlączyć newsletter.

To ja mam 3 zł :laughing: także też zaszaleje :smile::see_no_evil:

Ja nie mam nic :rofl: ciągle o tym zapominam

Haha, ja też tak mam :see_no_evil: tak samo mam taki problem ze zbieraniem punktów w aplikacji Sinsay , dwa dni wejdę a potem zapominam :see_no_evil: a w rossmanie niedługo już jest chyba koniec tej zabawy, ale ciekawe może pod koniec dadzą więcej złotówek :slight_smile:

My dostaliśmy 2 zdrapki i 7 zł było haha
Ja mam olejek, bo jak dziewczyny o tym pisały to nie doczytałam że trzeba dostać maila, tylko wzięłam z półki i weszlo za 1 grosz :smiley: ale pampersów nie mam też :smiley: jak po porodzie zmieniłam status to szczoteczki do zębów dostałam

1 polubienie

O złej godzinie grasz, o 2:43 wygrałam 21 złotówkę :crazy_face:

2 polubienia

Ja chyba jednak poszła bym w gotówkę tylko jakoś ładnie ja zapakowała, nie po prostu w kopercie.

Co do wygranych w lotto to pamiętam że ze swojego ślubu też coś wygraliśmy, ale nie były to wielkie pieniądze.

W Rossmanie dostałam maila z pampersami jakoś koło 33 tyg i panie mi wydały przy kasie.

Może kiedyś powtórzą tą akcje to będę pamiętała, żeby przy mocnym karmieniu zdmuchnąć pianę :sweat_smile:

1 polubienie

To prawda chociaż nie wiem jak jest z wykorzystaniem bonu właśnie przez strone internetową :see_no_evil:

Ojj ja wchodziłam już o róznych godzinach bo oczywiście w ciąży noce nie przespane :sweat_smile: i nawet na gratis ani bon zniżkowy sie nie załapałam :smiling_face_with_tear:

Mam to samo z Sinsay, tylko potem wchodzę w apke i powiadomienie ; Twoja seria przepadła :sweat_smile:
ale teraz się opłaca wchodzić bo 7 ostatniego dnia dają aż 100 puntów!:grinning::laughing:

Oo nawet nie widzialam ze tyle daja punktow;) ale kiedys i tak jakos więcej było punktow kazdego dnia