W którym miesiącu otrzymuje się pampersy ? Ostatnim razem dostałam olejek na rozstępy i od maja cisza
a pamiętam, że w pierwszej ciązy (5lqt temu) częściej i więcej dostawałam tych upominków
@Mamamiski @Skylark no wlasnie, dlatego napisałam o ogólnym bonie do galerii w której jest dużo sklepów do wyboru, nie spotkałam się jeszcze z sytuacją żeby któryś sklep który mnie interesuje nie przyjął mi takiej karty, ale tak wiem, że niektóre są wykluczone, jednak to zdecydowanie mniejszość, home you, Empik i te z RTV je honorują
no i jak ktoś dostanie np. tysiąc złotych to ma wybór i nie musi się skupiać tylko na jednym konkretnym sklepie ![]()
@Skylark ja nawet olejku nie dostałam
a pampersy podobno po 33 tyg, @MamusiaNM a jak u Ciebie? Masz olejek? Czy tylko breloczki?![]()
Dobrze, że Empik już teraz to jest sklep ze wszystkim praktycznie, nawet dzisiaj szukałam, to mogłam tam zamówić baterię łazienkową ![]()
![]()
@Wesola95
olejku nie miałam poprzednio bo emaila wogole nie dostalam
a tym razem wpadl w spam i znalazlam go za pozno
wiec oliwki tez nie mam ![]()
wtedy odebralam pampersy i wydaly mi z wielką łaską bo im cos nie działało
teraz dopiero czekam bo z tego co slyszalam od roznych osob w roznym czasie dostały
Ja bym nie celowala w bony , jednak czy 1000 w gotowce czy 1000 w bonie to wydatek ten sam a pienieadze sa po prostu uniwersalne , moze młodzi chca leciec na wycieczke a moze zbieraja na nowy samochod.
Co do wygranych to my mielismy z lotto 24 zl wygrane ![]()
Za to ze zdrapek okolo 550 zl
W rossmanie dostalam breloczek za tp zlotowek az sztuk 2 ![]()
ale nie jestem za bardzo regularna w tym
@asiam1 No to kupią za bon wycieraczki do tego nowego auta i nowe stroje kąpielowe na te wycieczkę ![]()
![]()
Co do rossmana - to widzę, że obie poszalejemy za te złotówki ![]()
Ja nie mam nic z Rossmanna ![]()
![]()
@asiam1 masz rację, pieniądze to coś uniwersalnego, co większości się sprawdzi, ale są osoby, które nie lubią dawać gotówki
@Mamamiski ja nie lubie dzieciom dawac pieniędzy, oczywiscie mowie o takich maluszkach , starszym to juz inna bajka
@Wesola95 sklepiemy sie i na waciki bedzie
wycieraczkami mnie nie przekonalas bo nowe auta maja nowe wycieraczki ale im duzej o tym mysle to w sumie moga kupic zapach do auta
stroje kapielowe do mnie przemawiaja chyba ze wola gory to i jakies raczki sie znajda ![]()
Ja mam w Rossmannie calę 5 zl z tej piany ![]()
Co do tych rzeczy z Rossmanna, ktore mkzama dostać- trzeba się zapiaac do klubu Rossnę i tam chyba byl też warunek że trzeba wlączyć newsletter.
To ja mam 3 zł
także też zaszaleje ![]()
![]()
Ja nie mam nic
ciągle o tym zapominam
Haha, ja też tak mam
tak samo mam taki problem ze zbieraniem punktów w aplikacji Sinsay , dwa dni wejdę a potem zapominam
a w rossmanie niedługo już jest chyba koniec tej zabawy, ale ciekawe może pod koniec dadzą więcej złotówek ![]()
My dostaliśmy 2 zdrapki i 7 zł było haha
Ja mam olejek, bo jak dziewczyny o tym pisały to nie doczytałam że trzeba dostać maila, tylko wzięłam z półki i weszlo za 1 grosz
ale pampersów nie mam też
jak po porodzie zmieniłam status to szczoteczki do zębów dostałam
O złej godzinie grasz, o 2:43 wygrałam 21 złotówkę ![]()
Ja chyba jednak poszła bym w gotówkę tylko jakoś ładnie ja zapakowała, nie po prostu w kopercie.
Co do wygranych w lotto to pamiętam że ze swojego ślubu też coś wygraliśmy, ale nie były to wielkie pieniądze.
W Rossmanie dostałam maila z pampersami jakoś koło 33 tyg i panie mi wydały przy kasie.
Może kiedyś powtórzą tą akcje to będę pamiętała, żeby przy mocnym karmieniu zdmuchnąć pianę ![]()
To prawda chociaż nie wiem jak jest z wykorzystaniem bonu właśnie przez strone internetową ![]()
Ojj ja wchodziłam już o róznych godzinach bo oczywiście w ciąży noce nie przespane
i nawet na gratis ani bon zniżkowy sie nie załapałam ![]()
Mam to samo z Sinsay, tylko potem wchodzę w apke i powiadomienie ; Twoja seria przepadła ![]()
ale teraz się opłaca wchodzić bo 7 ostatniego dnia dają aż 100 puntów!![]()
![]()
Oo nawet nie widzialam ze tyle daja punktow;) ale kiedys i tak jakos więcej było punktow kazdego dnia