Pomysł na prezent na slub

O dobrze że napisałaś to może się teraz zmobilizuje bo ostatnio mniej tych punktów dawali i olałam :sweat_smile: a na początku tej akcji ostatni dzień było +50 to uzbierałam wtedy tysiaka szybko do punktów które już miałam z zakupów

@ewelka8990 @Mamaprzygod taak, kiedyś było tego wiecej, ale chyba zobaczyli, że szastanie na prawo i lewo punktami daje im mniej zysku :sweat_smile:
a teraz po 7 dniach dają te 100 punktów, ale to też tylko jakaś akcja na miesiąc potem wróci po staremu :laughing:

1 polubienie

Dobre i to mozna zadrobic punkty :rofl:

Pampersy chyba od 36 tygodnia ciąży

Hmm tylko jak docięto wytrwać , jak ja ciągle zapominam :smiley:

Ja na Sinsay statam sie codziennie meldować:) zawsze milo jak choćby mozna aktywowac darmową dostawe.

Zbieram też punkty na Shein. Tam dużo wiecej daja niż na Sinsay. A czasen coś tam się zamawia. Teraz mam juz 23zl do wykorzytania :slight_smile:

Jeśli nie masz w zaproszeniu konkretnej informacji odnoście prezentu , to chyba zostałabym przy opcji pieniądze . Prawda jest taka że narzeczeni mieszkają i żyją ze soba długo przed ślubem i w wielu przypadkach ciężko jest trafić z prezentem który akurat jest im potrzebny a nie będzie tylko leżeć nieużywany :wink:

A po co te punkty się zbiera?

Ja czasami wolę dać pieniądze, niż kupić coś, co się nie przyda, albo co dziecko nie zainteresuje :sweat_smile: sama też wolę dostać pieniądze i kupić dziecku lepszy prezent dokładając też od siebie, niż dostać miliard pierdółek

1 polubienie

Za codzienne odpalanie apki i meldowanie się :sweat_smile: dostaje się punkty które potem można wymienić na darmową dostawę, albo zniżki na 10, 20 i 50 zł :grinning:

1 polubienie

Uuu to nieźle! :wink: Czasem wystarczy ten jeden szczęśliwy dzień

1 polubienie

Myślisz że to kwestia godziny? :thinking: Ja zdmuchalam ostatnio wieczorem i wygrałam los na ten obraz chyba :laughing:

Los zawsze się na. A dodatkowo można dostać 1 lub 2 zł, a czasami jakieś gratisy. Płatki pod oczy były i lodowy masażer. Ale też szybko.sie skończyły, bo u mnie w Rossmanie nie było.

Ja jestem zdania że pieniążki i dokupić do tego drobny upominek :slight_smile:
Na stronie nadzwyczajnie można kupić fajny zestaw z filiżankami mąż i żona, cena to około 200zl a jest super wspomnienie :smiling_face_with_three_hearts:

Kasa każdemu zawsze się przyda nie ukrywajmy :slight_smile:

Kupować w ciemno to raczej bez sensu.
Lepiej włożyć do koperty pieniążki, a Para Młoda z pewnością się ucieszy najbardziej z takiego prezentu i kupią sobie to co faktycznie jest im potrzebne.

Dokładnie, za to można kupić wszystko a z prezentem nie zrobimy wszystkiego

Tak , jakos tam tez nigdy nic nie wygrałam kiedyś nawet sama sobie kupiłam i drapałam i wychodziło że w tych zdrapkach nic nie ma . Kiedyś jak dowiedziałam się że jestem w ciąży z pierwszym to była też loteria świąteczna lotto w tych dniach dowiedziałam sie i wygrałam 5000 to jedyne szczęście które mnie w lotto spotkało :blush::blush::blush:

3 polubienia

Wooow , czyli jednak można coś wygrać , to los wtedy się do Ciebie uśmiechnął podwójnie i wygrana, i taka piękna wiadomość :smiling_face: mi się najwięcej udało może wygrać 20 zł

1 polubienie

To był jedyny raz kiedy udało mi się coś wygrać :wink: jeszcze był taki dzień zamieszanie dzwonili cały dzień nie odbierałam aż wkoncu na koniec odebrałam i taką wiadomość aż nie mogłam uwierzyć czy to prawda :face_holding_back_tears::blush::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie