@Kiidsweet
mozw i jedyny ale za to raz a porządnie:)
zawsze to duze wsparcie finansowe w obecnych czasach na wyprawke czy cokolwiek innego:)
No to się nie dziwię , w tych czasach ciężko uwierzyć , że wygrałaś coś na prawdę, jak tyle oszustw wszędzie, a co dopiero jeszcze tyle kasy
ale no gratulacje , trzeba jednak grać, żeby wygrać
@MamusiaNM mi by się też przydała taka wygrana
na pewno dużo by pomogło
Tak to prawda dla mnie to był spory zastrzyk gotówki , akurat jak czekała na mnie zakup wyprawki ![]()
A teraz wprowadzili jakiś system z punktami w aplikacji Lotto, można je zbierać przy zakupie zdrapek czy kuponów, ale też nie do końca ogarniam, jak to działa. Ostatnio kasjerka mi wspominała, że potem można coś wymieniać albo brać udział w dodatkowych losowaniach, ale jeszcze tego nie robiłam
Ja szczerze mówiąc przepraszam, że to powiem, ale wolałabym pieniądze na miejscu młodych. Zresztą tak jak ktoś pisał, na zaproszeniu powinna być np. grafika prezentu zamienione na pieniądze, a kwiaty na wino czy jeszcze na coś innego. Można też oczywiście dopytać co by chcieli młodzi. Może jakiś voucher, weekend dla dwojga czy coś. Mnóstwo takich pomysłów jest na Prezentokracji. Jednak ja i tak dodatkowo dałabym część pieniędzy do koperty a część w prezencie jak już.