Tak, chociaż częściej z jakimiś przeżyciami np tak mam ![]()
I z pracą tak miałam na maksa
ale cóż, po to są marzenia a czasem rzeczywistość weryfikuje ![]()
O jezuuu taaaak ! Z pracą tez tak mialam ![]()
tak bardzo chcialam moja posade a jak zobaczylam jak wyglada to od srodka to masakra
praca 24/7 , laptop i telefon sluzbowy zabieralam nawet na urlopy
jak to sie mowi "uwazaj o czym marzysz , bo moze sje spelnic " ![]()
To jest bardzo ważne zdanie! Ja przez takie marzenia w ciągu 12msc 4 firmy zaliczyłam ![]()
w tej ostatniej na szczęście super ![]()
Ojjjj ile razy ![]()
w zeszłym roku na urodziny chciałam prostownice dostać ale w sumie jakoś córka się zgapila i w końcu nic ciekawego w stacjonarnie nie było więc dali kasę z mężem żebym sobie tą prostownicę kupiła ale właśnie jak już oglądałam jaką i nie mogłam się zdecydować to stwierdziłam że w zasadzie to zadko włosy prostuje a stara jeszcze działa więc kupiłam sobie suszarkę bo stara akurat mi się już przegrzewala no i na tej starej prostownicy jadę do dziś ![]()
![]()
Ale kurna no tak czy siak kasa poszla na wlosy ![]()
![]()
Ja kiedys zachorowałam na buty , no wydatek nie byl jakis kosmiczny , ale no spac nie moglam , bo tak mi sie podobaly . Na nasteony dzien polecialam je kupic . Wrocilam do domu i mysle sobie … kurna, ale gdzie i kiedy ja ja zaloze
mialam je raz … pochodzilam sobie po ogrodzie i tak sobie leza i czekaja na lepsze czasy . Ale mam ? MAM ! ![]()
Jeju jak tak chodziły po głowie to też bym sobie kupiła bez wyrzutów sumienia hahah
Ja ostatnio kupiłam sobie buty, Air Max 90, właśnie za pieniądze z urodzin
kocham ten model a jednak tanie nie są. No a buty miałam więc 700zl “bo tak” na małym mieszkaniu i z malutkim bobasem to średnio chciałam wydać AŻ TU URODZINY
i do tego super promocja ![]()
@Karcia @Paulina.K ja też wrześniowa jestem! ![]()
![]()
@Karcia czyli Twoja szczęśliwa liczba to 13-tka! ![]()
Ooo a z którego jesteś? A ja wiem czemu szczęśliwą jakoś nie bardzo zauważyłam ![]()
@BeataSt też kocham ten model są super wygodne. Ale one taniej kosztują teraz bo chyba że przez promocje właśnie
Ja jestem z 24 września
także więcej nas do świętowania w tym samym miesiącu ![]()
Często cena zależy od wzoru i promocji więc generalnie ceny to 300-900zł ![]()
Aaaeno to może aż tak bardzo się nie znam ![]()
ale też mam ten model cały czarny i kocham te buty a najlepsze jest to że ja mam rozmiar 40.5 i jest na mnie dobry i moja córka która ma 39 też w nich chodzi i twierdzi że są dobre ![]()
![]()
No jak jej się podobają to będą dobre nawet jak są złe ![]()
![]()
![]()
Ja mam 37,5 więc zawsze mam problem żeby znaleźć bo to super popularny rozmiar i szybko znikają ![]()
Tak! Ja dalej mam świeczki które podostawalam gdziec na urodziny, czy inne okazje.
i też nie ma co z nimi robić, bo niektóre zapachy mi nie pasują…
Wracając do prezentów to ja właśnie jutro idę na ślub koleżanki do urzędu, gdzie ona nawet oficjalnie nie zapraszała gości, ale informowała tak na luźno i właśnie zrobiłam jej prezent. Symbolicznie, ale mimo że może się nie przydać to wiem że na pewno na maksa doceni “żart”.
Kupiłam jej solniczkę z pieprzniczką i każdą zapakowałam w oddzielne pudełko - tak jak w Przyjaciołach dostali Monica i Chandler
obie jesteśmy mega fankami serialu więc samo to już będzie fajne a jeszcze udało mi się znaleźć to w kształcie “łap” homara co jest dodatkowym nawiązaniem ![]()
Uwielbiam takie sentymentalne prezenty ! Napewno bedzie zachwycona i doceni
koniecznie daj znac jak zareagowala !
Ja się tak cieszę że mi się udało to tak ogarnąć że musiałam się pochwalić
no a z kasą do urzędu bym nie poszła bo to jednak moim zdaniem nie wypada akurat tutaj.
No w sumie masz rację ![]()
Jak biora slub bez imprexy to pewnie , ze tak .moja kolezanka niedawno tez tak zrobila . Wiec postawilam na cos takiego
w srodku malo widoczne byly jeszvze kajdanki i pejczyk ![]()
No i świetny pomysł!