Porady

Witam nie wiem czy w dobrym wątku to zamieszczam ale chciałbym się dowiedzieć dlaczego moja porada nie jest widoczna na stronie?

Najpierw piszesz porade a pozniej ewentualnie zatwierdza ją mamy Canpolu. Jeśli tak to porada będzie dodana.
Nie działa to w ten sposób, że piszesz i dodajesz swoją porade.
Ona musi być przeanalizowana.
Trzymam kciuki by się ukazała

Jest dokładnie tak jak pisze Patrycja, nie każda porada się ukazuje. Mamy canpolu wybierają te najbardziej ciekawe i one są opublikowane :wink: nie zawsze się udaje, ale warto próbować. Powodzenia

Jest tak jak pisze Patrycja piszesz poradę A mamy Canpolu mogą ja zatwierdzić ale nie muszą jak zatwierdzona jest to pojawia się i często maila się dostaje że porada opublikowana.
Trzeba też pamiętać ze poradę trzeba pisać swoimi słowami mamy Canpolu sprawdzają czy nie jest to zlepek tekststu skopkowanego z różnych stron. :slight_smile: jeśli porada jest takim kopiowaniem zdań z różnych stron to jest odrzucana więc pisząc trzeba po prostu swoimi słowami opisywać dany temat żeby porada miała szansę pojawić się .

Monka123456 - najlepiej napisz maila bezpośrednio do mam Canpolu. Wtedy będziesz miała informację od źródła :slight_smile: my nie wiemy dlaczego nie jest opublikowana, bo jej nie widziałyśmy. Może być też tak, że podobna porada już jest i dlatego Twoja nie jest opublikowana. Tak jak pisały dziewczyny: liczy się, aby to była Twoja porada (a nie kopia z innych stron), na podstawie Twoich doświadczeń oraz aby takiej porady jeszcze nie było w serwisie

Aha dzięki za informacje dla nowych:)