Witam nie wiem czy w dobrym wątku to zamieszczam ale chciałbym się dowiedzieć dlaczego moja porada nie jest widoczna na stronie?
Najpierw piszesz porade a pozniej ewentualnie zatwierdza ją mamy Canpolu. Jeśli tak to porada będzie dodana.
Nie działa to w ten sposób, że piszesz i dodajesz swoją porade.
Ona musi być przeanalizowana.
Trzymam kciuki by się ukazała
Jest dokładnie tak jak pisze Patrycja, nie każda porada się ukazuje. Mamy canpolu wybierają te najbardziej ciekawe i one są opublikowane nie zawsze się udaje, ale warto próbować. Powodzenia
Jest tak jak pisze Patrycja piszesz poradę A mamy Canpolu mogą ja zatwierdzić ale nie muszą jak zatwierdzona jest to pojawia się i często maila się dostaje że porada opublikowana.
Trzeba też pamiętać ze poradę trzeba pisać swoimi słowami mamy Canpolu sprawdzają czy nie jest to zlepek tekststu skopkowanego z różnych stron. jeśli porada jest takim kopiowaniem zdań z różnych stron to jest odrzucana więc pisząc trzeba po prostu swoimi słowami opisywać dany temat żeby porada miała szansę pojawić się .
Monka123456 - najlepiej napisz maila bezpośrednio do mam Canpolu. Wtedy będziesz miała informację od źródła my nie wiemy dlaczego nie jest opublikowana, bo jej nie widziałyśmy. Może być też tak, że podobna porada już jest i dlatego Twoja nie jest opublikowana. Tak jak pisały dziewczyny: liczy się, aby to była Twoja porada (a nie kopia z innych stron), na podstawie Twoich doświadczeń oraz aby takiej porady jeszcze nie było w serwisie
Aha dzięki za informacje dla nowych:)