Powitanie

Drogie Mamy,

serdecznie witamy Was na naszym nowym forum. Możecie się dzielić tutaj swoimi radami i obawami dotyczącymi ciąży, porodu, zdrowia i macierzyństwa, a także radościami i smutkami, które spotykają Was na co dzień.

Wspierajmy się i szanujmy nawzajem :slight_smile:

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Super, że jest nowe forum! Takiego miejsca tutaj brakowało.

Super pomysł :slight_smile:

super zmiana na lepsze, bardzo mi się podoba :slight_smile:

Też misię podoba. Ciekawe jakie będą te nowe zasady! Zdradzicie tajemnicę wcześniej czy trzeba czekać do tego kwietnia?

Ale fajnie

Nie zdradzimy tajemnicy. No możemy tylko powiedzieć, że będzie inaczej :slight_smile: Obserwujcie naszą stronę i oczywiście fanpage na Facebooku. Będziemy Was informować na bieżąco o zmianach.

W kwietniu przyszykowałyśmy dla Was piękny zestaw do wygrania. Mamy nadzieję, że spodoba Wam się równie mocno jak nam :slight_smile:

Udanego dnia,
zespół mam z Canpolu

Cześć! Wkońcu Was odkryłam! Bardzo przydatna strona, niestety nie posiadam Fb, ale mam nadzieję, że tutaj też znajdę przychylne forumowiczki:) niestety siedząc w domu na zwolnieniu, trudno jest utrzymywać rzeczywisty kontakt gdy każdy wokół pracuje. Poza tym niewiele mam w swoim otoczeniu Mam, które mogłyby służyć radą i pomocą, więc mam nadzieję, że w tym miejscu znajdę życzliwe duszyczki, znające odpowiedzi na moje wątpliwości! Pozdrawiam

Super :slight_smile: forum przejrzyste i czytelne

Całkiem fajnie wygląda forum. Jestem ciekawa jak zmienia się od tego miesiąca zasady oceniania.

Witam serdecznie bardzo mnie cieszy to iz mamy nowe forum juz nie mogę sie doczekac az sie rozkreci

Super ,że powstało nowe forum.

Cieszymy się, że spodobało się Wam nowe forum, ale tak naprawdę to od Was zależy jak będzie wyglądało :slight_smile: Życzymy Wam wielu wspaniałych wpisów. Dzielcie się wiedzą i doświadczeniem.

Spokojnej nocy :slight_smile:

Witam bardzo serdecznie.
Super, że powstało nowe forum, które wygląda bardzo ciekawie :slight_smile:

Witam wszystkie mamuśki:)
Bardzo podoba mi się zmiana jaką wprowadziliście, forum to był strzał w dyszkę:)

Codziennie wchodzę na canpol babies i zasakakuje mnie aktywnośc dziewczyn oraz ich zaangażowanie w pomocne opinie. Wdzięczna Wam jestem, bo dzięki temu czuję, że nie jestem sama ze swoimi wątpliwościami i czas ciąży przestaje budzić we mnie lęk przed tym co przyniesie Pierwszy Maluszek;)

super strona, ciekawe tematy oraz fajne rady innych mam :slight_smile:

Suuuper strona, fajne forum, ekstra produkty, mega… Tylko plusy!!!

Witam wszystkich bardzo serdecznie :slight_smile:
super pomysł!

Witam wszystkie Panie bardzo serdecznie :slight_smile: