Hej dziewczyny ,
Jestem skarbnikiem u dziecka 3+ , i kombinuje co kupić dzieciom na Mikołajki niestety kwota jaką dysponuje to ok 10 zł na osobę
macie pomysły co mogę w tej kwocie kupić ?
Hmmm moze wodne kolorowanki? I do tego świecące w ciemnościach tatuaże?
Na temu jest cala masa tego
takie tatuaże córce za grosze zamówiłam a ma 2 lata i frajde bo ciągle do ciemnej łazienki chodziła i patrzyła na rękę ![]()
![]()
Tak świecące tatuaże zawsze robią robotę. W tym roku na mikołaja dla dzieci ale będą też starsze zamawiamy takie opaski na głowę dmuchane.
Ale bym była zła jakby moje dziecko w przedszkolu dostało coś z temu. Zwłaszcza coś z takim bliskim kontaktem ze skórą. Już bym wolała zwykłe kredki Bambino czy coś podobnego
@Paula9021 czemu była byś zła gdyby było coś z temu ?
Takie opaski dostają na mikołaja na dodatkowym angielskim
Bo to taka pierdoła w cieszy ![]()
![]()
Breloczki z imieniem ale to raczej dla starszych, ja bym poszła w kolorowankę i np długopis
Ale masz trudne zadanie. Może dla chłopców jakieś samochody drewniane, widzę że jest w Lidlu 6 za 30 zł to by po 2 nawet mieli
A dla dziewczynki mini laleczki
https://allegro.pl/oferta/lalka-natalia-mini-bobas-13cm-laleczka-zwierzaczek-1szt-17960725537
Czy w dzisiejszych czasach prezenty muszą być takie same?
Jeśli tylko masz możliwość to zdecydowanie poszukaj w Action!
Jest dużo fajnych rzeczy do 5zł wiec można zrobić mini pakieciki.
Chyba wybrałabym takie plastyczne rzeczy - lażdy będzie z tego zadowolony ![]()
Za 10 zł ciężko coś konkretnego znaleźć, ale może jakieś małe kolorowanki, naklejki albo bańki mydlane? Ogólnie to polecam po prostu wycieczkę do action i tam już znajdziesz co trzeba ![]()
No właśnie mam już te tablety takie do malowania i książeczkę i zostało właśnie gdzieś po 10 zł więc kombinuje co by tu fajnie i tanio wyglądało ![]()
A moze male puzzle powinnas sie zmiescic w kwocie
znalazlam takie po 2.90
napewno znajdziec cos swiatecznego tez
O to też mega fajny pomysł ![]()
Bo to kontrowersyjny temat, po pierwsze jeśli chodzi o bezpieczeństwo a po drugie o to co się dzieje w fabrykach
Bardzo fajne, i jaka cena ![]()
No cena mega tylko brac ![]()
Ok masz prawo tak uważać.
Ja też wybrałabym podobnie:) to takie uniwersalne
No super naprawdę dzięki !