Hej, we wtorek chłopiec z rodziny na 7 urodziny, potrzebuję pomocy odnośnie prezentu. Pisałam do jego mamy powiedziała żeby kupić jakieś gry planszowe na jego wiek, ale szukam i patrzę i nie wiem kompletnie co kupić.. może Wy pomożecie ?
Kurczę może w takim sklepie ci doradza , z zabawkami ? Bo my na etapie 4/5 latków wiec nie wiem co zainteresuje 7 latka :p
Mój syn lubi monopoly - teraz są z różnymi motywami np. zwierzęta itp.
Gra tik tak bum , bardzo fajna dla całej rodziny. Naprawdę polecam
Zerknij na gry od Alexander - oni mają spory wybór planszówek i to właśnie najwięcej dla dzieci w takim wieku
Kupiłam tą grę dla mojej 7 letniej siostrzenicy , matko kochana ile było śmiechu przy tej grze ! Nazywa się ” pełne gacie „ i jest przezabawna
Bardzo też lubimy wszytskie wersje gry 5 sekund
Również polecam grę 5 sekund- kupiłam ją kiedyś mojej chrześnicy i była bardzo zadowolona. Monopoly też fajna gra.
Polecam grę „Pędzące żółwie” jest świetna dla takich dzieci, i dorośli też się będą dobrze bawić.
U moich chrześniaków bardzo fajnie sprawdzają się gry typu Boom Boom (z dzwoneczkiem), są różne rodzaje, niektóre z postaciami z konkretnych bajek.
suma summarum dałam pieniądze, nie miała czasu siły szukać po sklepach
Muszę zobaczyć te gry co polecacie, bo moja córka lubi takie gry:D
Mama Wojtusia czasami takie rozwiązanie jest najlepsze. Dziecko samo coś sobie wybierze. Mój syn też tak odkłada pieniądze i po jakimś czasie kupuje sobie coś o czym marzy.