Może voucher na masaż ?
ja na babci 80 robilam kosz z 80 roz hmm
Szukam obecnie ciekawych pomysłów na prezent dla cioci na 80 te urodziny. Jakieś pomysły co można podarować?
My ostatnio zrobiliśmy obiad - niespodziankę. Ciocia myślała że jedzie w odwiedziny a przywieźli ja do restauracji gdzie czekala najbliższa rodzina. Tort + wielki kosz z 80 różami na przywitanie.
Kosz prezentowy, albo zestaw herbat i imbryk z podgrzewaczem. Ja robiłam koleżance na 70 urodziny dziadka ręcznie robiony album ze zdjęciami całej rodziny
u nas znajoma sąsiadka miała imprezkę niespodziankę od całej rodziny, więc to było dla niej mega przeżycie :D ale jeśli to wrażliwa osoba to lepiej nie, bo biedna moja sąsiadka tak emocjonalnie podeszła , że ciśnienia dostała i karetka musiała wkroczyć
O to my na czasie bo moja babcia ostatnio obchodziła 80 urodziny. Dostała od gosci koc, pościel, bieżnik na stół, kubek z zaparzaczem i herbatami. My jako rodzina organizowaliśmy przyjęcie + tort, ciasta.
Z tymi niespodziankami to trzeba uważać u mnie babci na 70 tak zrobiliśmy. Ciotka powiedziała że do kościoła jedziemy a babcia się tak zdenerwowała że o mało nas nie pozabijala bo ubrała spodnie a na taką imprezę powinna mieć sukienkę hahaha
Może kamizelkę wełnianą lub jakiś koc.
My nie dawno byliśmy na 70lecie teściowej , które zorganizowały dzieci a ma ich 8;) na prezenty od dzieci dostała złoty naszyjnik,kolczyki i bukiet róż. A od rodzeństwa kosze z słodkościami oraz kawa itp. zestaw ręczników oraz do picia chyba vicard na serce , czekoladki , ktoś też dał zestaw talerzy także myślę że każdy prezent przydatny;)
Ja polecam porcelanę z Bolesławca piękna i jedyna w swoim rodzaju, do tego oczywiście kwiaty i jakiś super kocyk :)
Najlepiej podpytać też najbliższych cioci czy może coś mówiła, że coś jej potrzeba. Najlepszy prezent to taki praktyczny:)
porcelana zawsze cieszy i buzuteria :)
Wszystko zależy czy impreza jest organizowana w jakimś lokalu czy w domu. I czy przez ciocie czy rodzinę w ramach niespodzianki. Bo jeżeli ciocia sama wykosztowywuje się na imprezę to chyba najlepsze bd kwiaty i pieniądze.
O super pomysły dziewczyny
Kwiaty kobietę zawsze ucieszą;) a taki mega wypasny bukiet lub kosz kwiatów to już wg
Może jakiś voucher na masaż / spa ?
Kolezanki z pracy siostra mieszka w Bolesławcu i na prawdę piękne mają te porcelany, ona jak wraca od niej to za każdym razem wchodzi tam do tej fabryki i jest zachwycona zawsze coś przywiezie;D
Może jakiś dobry tort albo jakieś lepsze słodycze
Jakieś dobre witaminki
O a może te witaminy w płynie typu Doppler Hertz.