Croop house taki wiek gdzie pewnie wszytskie ubrania na czarno najlepiej sie sprawdzą;) kolczyki pewnie teZ oby nie za skromne;) chociaz to tez trzeba wyczuc bo nie kazdy nastolatek jest taki sam;)
Ciężko trafić w gust ale sama z pewnością coś wybierze ;)
No sama na pewno będzie wiedziała najlepiej co jej się podoba:D
Ubrania chyba będa ok :) Najlepsza jest wizyta w sklepie z nią lub podarowanie karty podarunkowej. Każdy ma inny gust a pamiętam, że mi nie zawsze odpowiadały kupione przez innych ubrania
Nastolatki są bardzo wymagające więc nie odważyłam się kupić ubrań :D
Oj ubran ja tez nie , ale może kosmetyki do pielęgnacji :)
Ale taka karta to uważam, że super pomysł.
nostolatce ubrań też by nie kupiła bo juz mają swój gust, ale karta podarunkowa to świetny pomysł
Ja bym też postawiła na kartę podarunkową - do jakiejś drogerii albo sklepu odzieżowego. Nastolatki mają teraz tak różny gust i często zmieniający się z miesiąca na miesiąc, więc taki prezent jest najbezpieczniejszą opcją.
Uważam że to dobry pomysł bo ciężko zrobić nastolatce prezenty Ja też zawsze mam z tym problem. Jeszcze można by było postawić na jakieś ubranie czy książkę ale to też trzeba znać to dziecko dobrze żeby nie popełnić jakieś gafy
Fajne są pozłacane łańcuszki np z koniczynką moja córka dostała i chodzi w nim cały czas. Voucher jest też dobrą opcją jeżeli nie chce się dać pieniędzy można na wakacje dać bon podarunkowy np na paznokcie bo dziewczyny w tym wieku chcą je już robić
Z ubraniami to bardzo ciężko trafić u nastolatki. Nie zaryzykowałabym. Bon podarunkowy do drogerii (Rossmann, Douglas, Sephora) - w tym wieku dziewczynki zazwyczaj uwielbiają wszelkie kosmetyki, albo jakaś biżuteria (złota/srebrna).