Z końcem maja kończymy współpracę z naszą niania i chcielibyśmy jakiś drobiazg na pożegnanie podarować. Przedział cenowy 200-300 zł.
Może jakis podpowiedzi? Kompletnie nie mam koncepcji.
Może coś z biżuterii? Bon do drogerii?
Ja w takich sytuacjach kupuje coś typu domowe SPA. Czyli np. : naturalna sól do kąpieli , kule musujące , mydełko, świeca. Wszystko to jest ręcznie robione. Także wspieram Polskie rękodzieło a obdarowana osoba ma naprawdę miły prezent. I jest to coś neutralnego , raczej każdy się myje ;)
gorzej jak nie ma wanny ;)
Ja wolę.zawsze dać bon żeby osoba sama mogła zdecydować. Nie wiem czy wszytkie kobiety tak mają ale bo. Do jakiejś drogerii , na bizuterie czy coś typowo kobiecego mnie by ucieszyło
Coś sentymentalnego, fotografia rodzinna z miłą dedykacją. Oraz coś dla niani praktycznego, choćby voucher do jubilera. Tak bym to rozegrała :)
Nie wiem ile dzieciątko ma lat ale może wykonałby jakaś laurkę? Nic jednak tak nie rozczula jak rysunki dzieci z przekazem prosto z serduszka
Kurcze ja to bym kupiła coś co było by jakąś pamiątka jakiś delikatny naszyjnik w pudełeczku z dedykacją albo jak niania jest młoda to koszulkę z napisem super niania albo coś takiego. Vouchery są super pomysłem ale jak dla mnie bardziej na urodziny niż podziękowanie za pracę.
Moze jakis kubeczek na kawe z imionami dzieci ,dziecka plus jakas fotoksiazka ze zdjeciami
Popieram Ann ka
Kupiłabym jakiś duży kosz prezentowy, z tym co dana osoba lubi (kawa,herbata,wino,słodycze,świeca itd) i dorzuciłabym do tego jakąś specjalnie zrobiona fotografię dzieci, kubek personalizowany lub laurke wykonana przez dzieci.
Albo wlasnie kubek z fotografią i do środka włożony voucher do spa,restauracji, kosmetyczki. I jakoś ładnie zapakowany.
Pamiątka jak najbardziej ale właśnie symboliczna, a za resztę kwoty coś praktycznego;).
Może coś z biżuterii świetna Pamiątka
Jak piszą dziewczyny- fajnie jakby niania dostała coś pamiątkowego - np. Ze zdjęciem. Albo jakąś biżuterię z grawerem. Zawsze to będzie jej Was przypomniało. Mi było by miło. A za resztę kwoty jakich voucher na masaż, do kosmetyczki czy co tam niania lubi.
Oj tak typowo coś na pamiątkę :)
Kupiłabym kosz prezentowy i voyager na masaż :)
Biżuteria to moim zdaniem zawsze dobry pomysł na prezent. Najlepsza pamiątka a i samej biżuterii nigdy za dużo.
Tak jak dziewczyny niżej napisały biżuteria też bardzo fajny pomysł Ja wiem że się trochę uczepiłam tego kubka Ale ja osobiście z takiego kubeczka z imionami dzieci to bym się bardzo cieszyła Miło byłoby mi rano wypić w takim kubeczku kawę a nawet nie wiem czy by mi nie było szkoda żeby go nie zbić i chyba postawiłabym go gdzieś na boku na pamiątkę ale właśnie fajnie by było jakby było to coś takiego pamiątkowego voucher też na pewno się ucieszy ale taki mały Akcent gdzie znajdzie się coś co zostanie jako pamiątka to jest naprawdę super sprawa
taka biżu też fajna pod warunkiem, że się nianię zna i lubi takie bibeloty;P
Oj tak
Myślę, że autorka posta trochę nianie zna i pewnie któraś z propozycji przypadnie do gustu.
Z biżuterią to jak z perfumami :) sama okazyjnie nakładam to co dostanę, ma codzień noszę złota biżuterię standardowa :)
Myślałam nad zakupem voucher do jakiegoś sklepu ale z drugiej strony to tak samo jakbym dała pieniądze.