Prezent na 30-te urodziny

Dziewczyny! Szukam pomysłu na prezent dla męża na 30-te urodziny. Chciałabym żeby było to coś trwałego, żeby miał pamiątkę. Na pewno odpada zegarek i biżuteria, bo nie nosi. :smiley:

Zawsze ciężki dla mnie temat , daje perfumy czy dobry alko z wyższej półki . Ale jeśli chodzi o taką pamiątkę to może jakiś kolaż zdj taki wasz wspólny abyście mogli to potem położyć lub zawiesić u siebie

A może dobrej jakości album ze wspólnymi zdjęciami

A bon do sklepu? Odzież czy np. z kosmetykami

Przypomniał mi się taki box prezentowy diy w określonym kolorze, że np wkładasz tylko czerwone rzeczy, sama taki raz robiłam i wyszedł całkiem fajnie

Ciężki temat. Może jakiś skórzany pasek do spodni bądź portfel. Zależy też co on lubi bo jak lubi majsterkować to może jakieś narzędzia z wyższej półki

może też personalizowany obraz lub grafika z ważną datą, miejscem lub cytatem, kubek lub kufel z grawerem ciężki temat zależy tez jakie ma zainteresowania

Hmmm ciężko doradzić , duży wpływ ma budżet.
Ja zabrałam męża na wyjazd w góry , taka rodzinna podróż niespodzianka.
Jednak bardzo fajnymi opcjami są też :
Listy do otwarcia na…
Zrób zestaw kopert i napisz „Otwórz kiedy…”:
…będziesz miał zły dzień
…zatęsknisz
…będziesz potrzebował motywacji
…będziesz miał urodziny za 10 lat
I napisz słowa od serca.
Możesz stworzyć album , książkę ze zdjęciami.
Filmik wspomnień - możesz nagrać mężowi filmik z życzeniami , dodaj tam wasze rodzinne zdjęcia.

I jeszcze portfel z grawerem może być fajną opcją

Ja mojemu mężowi kupowałam dzień na torze ze sportowymi samochodami na miejscu można było wykupić filmik z jazd więc ma pamiątkę

1 polubienie

Super pomysł , świetne wspomnienia

Ooo to mega pomysł :blush:

Wejściówka na squasha, paintballa, strzelnice lub inną aktywność która mu w duszy gra, wspólne wyjście do kina, bilet na mecz/koncert może coś takiego :slightly_smiling_face:

Ciężki temat nie wiadomo też co lubi , może coś do samochodu , coś ze zdj lub grawerem

Może jakiś portfel albo pasek

1 polubienie

Cos ze skóry , np pasek ?

Albo oryginalne zapinki na mankiety do koszuli ?

Ja zawsze kupuję coś do auta, bo mój jest mechanikiem i lubi takie gadżety, albo coś związanego z jego pracą

1 polubienie

Dobrze jak ma jakieś zainteresowania to już ułatwia

1 polubienie

Gadżety do auta to zawsze strzał w dziesiątkę dla mechanika. :wink: @Mika1 a Twój mąż jakie ma zainteresowanie ?

1 polubienie

Jest taka strona gdzie możesz kupić np przejażdżkę sportowym samochodem, voucher na strzelnice itd. a jak jest fanem piłki nożnej to na pewno najlepszym prezentem będą dwa bilety na mecz ulubionej drużyny :slight_smile: możesz pójść z nim albo niech zabierze kumpla :slight_smile: