Prezent urodzinowy dla trzylatki

Pokaż jaki :) 

Pati tak to wygląda ;)

https://www.51015kids.eu/smily-play-gra-zakrecony-skoczek-2w1-biedronka

Aneczka fajna ta gra ;) 

Patka mi wpadła też w koko spodobała się wiec zaproponowałam :)

O ciekawe :D 

Meg i co z tym prezentem udało się? ;) 

Fajna ta gra heh taka troche skakankowa gra. 

O fajny ten skoczek , trochę jak gra w gumę aż mi się przypomniały moje czasy młodości . Na pewno fajny pomysł na prezent :) 

Pati a wiesz ze widziałam z epee te nasze gumy do skakania teraz znów je reklamują heh wracają stare zabawki ale tak w sumie jak patrzę to kiedys mieliśmy fajniejsze dziecinstwo mimo że zabawki tak naprawdę były proste a tetaz jest w czym wybierać a dzieci i tak wola przed komputerem siedzieć. 

Kiedyś dużo nie trzeba było żeby bawić się. Skakanka, guma do skakania, kreda żeby w klasy zgrać 

Muszę w sumie córkę nauczyć grać w gumę w chińskim pewnie też można ją kupić. 

Aisa dokładnie masz rację im większy wybór tym bardziej wybrzydzają , a i tak Wola siedzieć przed komputerem czy telefonem . Ja miałam mało zabawek i wyobraźnia bardziej działała ;) 

Ja to już zapomniałam jak to się grało 

Aisa dokładnie masz rację im większy wybór tym bardziej wybrzydzają , a i tak Wola siedzieć przed komputerem czy telefonem . Ja miałam mało zabawek i wyobraźnia bardziej działała ;) 

Ja to już zapomniałam jak to się grało 

Pati mi wyobraźnia dalej działa a to różnie się grało my wymyślaliśmy różne sekwencje nieraz bawilismy się w naśladowanie tego jak ktoś skakal wymyślaliśmy sobie "poziomy" 

Ja też nie miałam jakoś dużo zabawek moim zdaniem teraz moj syn ma ich więcej niż ja miałam jedynie planszowek miałam dużo w miarę z tego co kojarzę ale nie takie kolekcje jak to niektore dzieci mają teraz miałam kilka pudełek puzzle gry jakieś i tyle a tak to zabawa na podworku była piłka patyk guma się grało w coś. Czy skakanka jakieś podchody z kreda itd 

Neo guma do skakania w Biedronce podobno jest bo reklamują. 

Nie widziałam w biedronce muszę zerknąć 

Tak tez slyszlaam wlansie w reklamie ze w sieci biedronka można dostać zakladam ze nie tylko bo tam gdzie mają zabawki epee też będzie czyli większe supermarkety typu auchan czy tesco też powinny mieć 

Na allegro też można zamówić sobie gumę do skakania 

Też właśnie widzialam że reklamuja aż by się poskakało :D my też mieliśmy kilka "poziomów" najpierw guma na kostkach później na kolanach na biodrach pod pachami i tak się jakoś skakało fajnie było :) 

Rower byle by jeździł a teraz dzieci wymyślają różne bajery i szpanują jedno przed drugim 

Pattka o tak haha też pamiętam to ale chyba najwyżej jak mi się udawało to były kolana  heh 

Ale kiedys bylo jakos mniej tego szpanowania co się miało tym się bawiło i nie było żadnych takich podziałów ze a ja mam iPhone a ty jakiś szmelc itd bo już takie teksty słyszałam na placu zabaw.... Dzieciaki tylko patrzą co można mieć fajnego.... Zamiast się bawić.