Próbki dla maluszka

Jak zaczyna tak samo jak w urodziny 12 miesiecy czyli roczek, chyba :face_with_peeking_eye:

Jeszcze troche i bedziesz te 10km z wozkiem smigac :blush::heart:
Jak bylam na szkole rodzenia to fizjo pokazywala masaz plecow, w tej czesci przy ledzwiach gdzie sa takie “wglebienia na plecach” meeega to odprezalo.

Warto skorzystać po jakimś czasie dają też zestaw do nauki mycia ząbków :).

No dla mnie to ogólnie szok :open_mouth: że nie

Na to liczę :heart:
Jestem po wizycie u fizjo, wymasowała mnie i nakleiła tejpy :grinning:

@AleksandraC tak, pampersy odebrane! Chociaż chwilę kasjerki rozkminily co i jak i pampersy które wzięłam z półki nie wchodziły za grosz, dopiero jak zadzwoniły po kierownika to on wyjął spod lady i te spod lady już weszły za grosz :grinning: musiały mieć specjalną naklejkę, że to są te pampersy z tej akcji dla babek w ciąży :grinning:

4 polubienia

Wydaje mi się, że gdzieś już o tym pisaliśmy, że wydają z pod lady lub ze specjalnej szafy bo mają naklejkę, ale tyle tych wątków mamy, że nie sposób spamiętać wszystkie informacje, a tym bardziej rzeczy, które wtedy były jeszcze tak odległe :grin: Jeśli masz apke Pampers i zbierasz punkty to te rossmanowksie opakowanie też ma wewnątrz kod, który wchodzi. :blush:

W ogóle w temacie Pampersów, jeśli ktoś używa to jest fajna akcja - 3 kody rabatowe każdy po 40 zł na Allegro. Udało mi się kupić pampers premium care 120 sztuk za 55 zł.
https://www.pepper.pl/kupony/pampers-3-kupony-po-40-zl-do-uzycia-na-allegro-1177100

2 polubienia

Tejpy zloto :heart: mi fizjo nakleila w szpitalu po cc bo mialam duzy brzuch i zeby sie latwiej spionizowac.
Bardzo odciazylo mi to kregoslup (a to tylko plaster :))

1 polubienie

Tak one mają swoją paczkę pampersów dla mam innie trzeba brać z półki :blush: ta akcja trwa już bardzo długo z tymi pampersami ale super że mają taką niespodziankę dla mam .