Takie porządne sie wydaja ![]()
To ja bym tam chodziła tylko do tego drugiego ,![]()
@Karolina ja dostałam też te skarpetki:smile: fajne są ![]()
A te skarpetki to skąd? Jakiś program ?
Paczka powitalna z Bebilon ![]()
Tam mam dalej i jest taki samotny , ten pierwszy gdzie nie dostaje nic mam w rpa (rossman , akcion , pepco) wiec tak idealnie na wieksze zakupy ![]()
O tak te skarpetki sa mega fajne i maja cos rakiego w sobie , ze nie zsuwaja sie ze stopek
Kurczę to ja z paczek powitalnych to dostałam jedną z Niebieskiego Pudełka. Nawet nie wiedziałam wtedy że tyle tych różnych rzeczy jest na powitanie. Dopiero na forum się dowiedziałam że tego trochę jest
Oj dużo jest tych programów, ale i tak najlepsza paczka z niebieskiego pudełka i Dady
Prawie z każdej firmy coś dają jak nie próbki mleka to jakieś inne produkty, hipp tylko nic nie daje
kiedyś dawali fajne paczki z hippa ale przestali, ja dostałam przy pierwszej córce teczkę , naklejke na szybe do samochodu, łyżeczka i coś tam jeszcze już nie pamiętam. Ale wydaje mi się że kiedyś mieli lepsze prezenciki niż teraz.
To te paczki dopiero przed mną ![]()
![]()
Ja z niebieskiego pudełka dostałam reklamówki z dni otwartych szpitala i gabinetu ginekologicznego
Mam dużo żelaza i smoczków z philipsa stamtąd ![]()
U nas nie było Smoczka w pudełku a kiedy dostałaś ?
No ja się dowiedziałam o tym że są paczki powitalne dopiero tu na forum. Wcześniej wiedziałam tylko o tej paczce ze szpitala „niebieskie pudełko” o inne nawet nie wnioskowała. ![]()
Aaaa dobra nie zajarzyłam ciężki dzień dziś mam
mówisz o pączkach przed urodzeniem
Może sprostuje, bo się teraz doinformowałam ![]()
Ja dostałam reklamówke/paczke BĘDĘ MAMA od niebieskiego pudełka - to co innego niż samo niebieskie pudełko ![]()
Daje Wam link gdzie można wyszukać placówki, gdzie rozdają ![]()
Tutaj macie przykładową ![]()
Taak później zakumalam jak pisałam ciężki dzień mam ![]()
ja też to odbierałam w ciąży. U mnie oprócz ulotek był ten pampers dada
Tak tak, pampers był, chusteczki waterwips. Też miałam mini sudokrem ![]()
Kurczę to u was na wypasie ja nic takiego nie maiłam ale to ciekawe czy od placówki zależy czy od ich partii. A miał ktoś tą paczkę po 6 mż ?
A wgl w jakim czasie , w jakim wieku dziecka można tam u nich coś otrzymać?
Tylko tam musisz kupić chyba w ciągu miesiąca chociaż jedną rzecz z działu dziecięcego żeby spełniać warunek
Oliwką dla Ciebie jest od 20 tygodnia chyba
Pampersy 6 tygodni przed porodem i może 2-3 po po porodzie
Zestaw do nauki mycia zębów po urodzeniu jak zmienisz z spodziewam się dziecka na jestem rodzicem
Zabawki do kąpieli po pierwszym roku życia
Tyle że jedne artykuł przed każdym z tych odbiorów musisz kupić żeby Ci zaliczyli
A ok , to muszę tam w tych ustawieniach poprzestawiać, bo ja właśnie ostatnio dosyć polubiłam się z rossmanem i trochę tam robię zakupy dla siebie czy małej
No właśnie, a Rossmann ostatnio wprowadza tyle nowości, że ciężko wyjść stamtąd z samą jedną rzeczą ![]()