Próbki dla maluszka

Haha, taki dom to najszczesliwsze miejsce :white_heart::heart_eyes: moi rodzice dziaiaj do nas przyjezdzaja na nocowanko wiec i ja bede miała chwile odpoczynku :sweat_smile:

W ogole moje dzieci wstaly dzisjaj o 5 i otworzylam okna zeby dom sie przewietrzyl. Zobaczylam na te otwarte okna, że takie brudne i zaczelam je myc :joy: co prawda tylko 2 u dzieci ale zawsze cos :sweat_smile:

2 polubienia

Ooo taka pomoc zawsze się przydaje :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Co jak co ale takie miejsce to byłby raj dla mam :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Mój jak te upały to śpi jakoś tak dłużej :joy: i wogole biedactwo takie spocone sie budzi, a śpi tylko w pamperssiku

@Efektdomi no to będziesz miała trochę spokoju …. Ja tak dobrze nie mam

Moja jak pije mleko to kropelki po czole lecą tak się poci :pleading_face:

Ooo a tego u swoich nigdy nie zauważyłam

Haha jak się ma dwoje dzieci to tak jest :sweat_smile: u mnie lustra , piekarnik drzwi balkonowe , wszystko brudne wypalcowane rączkami :rofl::rofl::rofl:

Moja nie lubi być przegrzewana , mocno się zaraz poci dlatego

U mnie wszystko brudne od rąk a dodatkowo na wysokości psiego nosa jest taka kreska na wszystkich drzwiach balkonowych :rofl:

Nie trzeba trzeba mieć dwóch żeby mieć lustra czy ok a wypalcowane …. U mnie też meble lakierowane w kuchni są wybrudzone na poziomie młodego

Moja lubi ciepło i śpi :speak_no_evil:

1 polubienie

Aż pewnie nie ma sensu sprzątać bo zaraz znowu palcowane

Mam do was dziewczyny pytanko czy wy też dostałyście taką próbkę w niebieskim pudełku?

IMG_3246

Ja dziś ją użyłam rano do mycia podłóg i w sumie fajny płyn. Plus ze jest dezynfekujący. Ogólnie to używam z biedronki płyn taki bo pięknie pachnie ale ten co dziś wypróbowałam też fajnie myje

IMG_3261

Też miałam ale jeszcze nie używałam

Zapomniałam że go mam :face_with_peeking_eye:

Ten sanytol kusi mnie żeby kupić ale trochę się obawiam czy podłogi nie będą się po nim kleic. Uwielbiam zapach mydła marsylskiego z sidolux ale mam wrażenie że po nim się kleją płytki i szybciej robią brudne. Na panelach ok mi się sprawdzał ale nie na matowych płytkach

A tylko i wyłącznie biały sidolux

A nie zostawia Ci smug ? Ja mam wrażenie że wszystko się lepi do niego, a daje mniej niż na instrukcji. I podłoga jest szybciej brudna niż np po frosh. Ale zapach ma super

Ooooo to ciekawe co piszesz. Ja tą saszetka umyłam płytki i nic się nie kleiło ani nie świeciło. Te marsylskie mydło też używam do płytek i czasem do paneli i jest ok. Panele też myje płynem do paneli i drewna. Ostatnio kupiłam Clinex i go testowałam

Ja też jeszcze nie używałam , zapomniałam gdzie go schowałam :rofl: